Turkcell sitesinden yeni hat almak

Harika, çok teşekkür ederim hocam. Şu sayfadan baktım da aynen dediğiniz gibi bu civarlarda meblağları ödemek gerekiyor. Herkes ödüyorsa biz de öderiz, sıkıntı değil. Tekrardan çok teşekkürler.

Turkcell Faturalı’ya yeni gelen veya numara taşıyan bireysel ses hattı abonelerine yönelik bir kampanyadır. Paketin içeriği şöyledir:
  • Her yöne 10 GB internet
  • Her yöne 1000 dakika konuşma
  • Her yöne 250 SMS
  • TV+'ta geçerli 5 GB internet
  • Lifebox’ta geçerli 5 GB internet
  • fizy’de geçerli 5 GB internet
Paketin aylık ücreti KDV ve ÖİV dahil 129 TL’dir. Bu paketi satın aldığınızda, 12 ay boyunca paketin aylık ücretinde değişiklik olmayacağını taahhüt etmiş olursunuz. Ayrıca, paketi satın aldığınızda ilk ay kullanabileceğiniz 20 GB ekstra internet hakkı kazanırsınız. Bu hakkı yılda en fazla 3 defa ve 2 ayda 1 kere alabilirsiniz.
Bu paket, zengin içerikli uygulamaları kullanmak isteyenler için avantajlı bir seçenek olabilir. Ancak, paketin taahhüt süresi dolmadan iptal etmek isterseniz, erken iptal ücreti ödemeniz gerekeceğini unutmayın. Paketin detaylı bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

Ellerinize sağlık, bu detaylı bilgilendirme için canı gönülden teşekkür ediyorum. Ben faydalandım, faydalanmak isteyen diğer arkadaşlar da buyursunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…