Turkcell Süperonline İnternete Geçiş Yapmak

Veli Öztürk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ben uydunet kullanıcısıyım fakat verdiği hizmetten memnun kalmadım ping değerleri çok yüksek geliyor. Turkcell süperonline 100 Mbps download 5 Mbps upload 150 GB kota tarifesine geçiş yapsam pişman olur muyum ? Kullanan varsa veya turkcel süperonline 'dan şikayetçi olan yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakınınızda kullanan komşularınız varsa kontrol edin.

Forumda Turkcell Süperonline konuları mevcut dilerseniz onlara göz atıp da karar verebilirsiniz. Ama mümkünse Turkcell Süperonline kullanılan bir yerde hızı test etme imkanı bulursanız sizin için daha iyi olacaktır.

Şuan binamda uydunet kullanıyor herkes süperonline geleli 1 ay oldu henüz kimse bağlatmadı ilk ben bağlatmayı düşünüyorum uydunetin ping sorunu canımı sıkmaya başladı .

Ttnet fiber internet kullanıyordum fakat hiç memnun değildim nedeni ise wifi doğru düzgün çalışmıyordu. Süperonlineye geçtim çok memnun kaldım tek sorun AKK sı idi onuda sınırsız yaptım, Türkiye'deki bağlantı problemleri dışında pek şikayetim olmadı.

Yetkiliyi aradım konuştum yarın kuruluma gelecekler. 100mbps download 5 mbps upload 150 gb akk + tablet hediye gelicek hayırlısı memnun kalırım inşallah.

kampanyalı fiyatı 100tl deniyor normal fiyatı 130tl dedi satış elemanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…