walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #11 Silinen üye dedi: Fiber. Genişletmek için tıkla... Alınır alın hocam.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #12 lAlpsl dedi: İyidir, kullanıyorum fakat bilginiz olsun modem üzerinden DNS değiştirme gibi işlemler yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirme nedir?
lAlpsl dedi: İyidir, kullanıyorum fakat bilginiz olsun modem üzerinden DNS değiştirme gibi işlemler yapılmıyor. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirme nedir?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #13 Silinen üye dedi: Fiber. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam o zaman. Ben HG 658 V2 modemi ile VDSL hizmeti alıyorum SO'dan. Wi-Fi üzerinden internete erişim sağladığım için upload kullanıldığı durumda ping çıkıyor.
Silinen üye dedi: Fiber. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam o zaman. Ben HG 658 V2 modemi ile VDSL hizmeti alıyorum SO'dan. Wi-Fi üzerinden internete erişim sağladığım için upload kullanıldığı durumda ping çıkıyor.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2022 #14 Silinen üye dedi: DNS değiştirme nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan çok da bir önemi yok demek ki, bazı DNS'ler sitelere daha hızlı bağlanıyor yasaklı sitelere giriş yapabiliyorsun VPN gibi.
Silinen üye dedi: DNS değiştirme nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan çok da bir önemi yok demek ki, bazı DNS'ler sitelere daha hızlı bağlanıyor yasaklı sitelere giriş yapabiliyorsun VPN gibi.