Turkcell Superbox 200 GB yeterli olur mu?

• Konuyu başlatan khun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 556

khun

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Üniversite için bulunduğum şehirde apart/otel gibi bir yerde kalıyorum. Kaldığım yerin interneti var ama rezalet. Kaldığım yere sorduğumda kendim internet alamıyormuşum. Bende arkadaşlarıma sordum ve Superbox almamı önerdiler. Superbox fiyatlarına baktığımda 200GB olan bütçemi zorlamayacak. Her gün PUBG oynuyorum ve YouTube'da videolar izliyorum. Sizce 200GB'lık almam beni götürür mü? (Belki videoları falan kaldığım yerin internetiyle izleyebilirim. Ama oyun oynanmıyor pingden dolayı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Üniversite için bulunduğum şehirde apart/otel gibi bir yerde kalıyorum. Kaldığım yerin interneti var ama rezalet. Kaldığım yere sorduğumda kendim internet alamıyormuşum. Bende arkadaşlarıma sordum ve Superbox almamı önerdiler. Superbox fiyatlarına baktığımda 200GB olan bütçemi zorlamayacak. Her gün PUBG oynuyorum ve YouTube'da videolar izliyorum. Sizce 200GB'lık almam beni götürür mü? (belki videoları falan kaldığım yerin internetiyle izleyebilirim. Ama oyun oynanmıyor pingden dolayı.)

Video izlemezsen veya bir şey yüklemezsen oyun için yeter ms falan çıkmaz.

Yüklemeyeceksen ve güncellemeyi falan düşünürsek Max 50.

Oyun yüklemeyi düşünmüyorum. Yüklersemde bulunduğum yerin internetiyle yüklerim. Tek sıkıntım ms.

Oyun yüklemeyi düşünmüyorum. Yüklersemde bulunduğum yerin internetiyle yüklerim. Tek sıkıntım ms.

Ms hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı