Turkcell Superbox alınır mı?

pckpt

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi Superbox almayı planlıyorum kotalı olduğunun farkındayım ama buradaki altyapı çok rezil ve kesilip duruyor çok sıkıldım bu durumdan alınır mı? Tavsiyeniz nedir? Turkcell mobil hattım var 2 katlı evimiz var telefonu balkona çıkıp biraz yukarı kaldirtip Ookla'dan Speedtest yaptığım zaman minimum 50 Max 90 Mbps hız alabiliyorum. Mobil veriden güzel mi? Birkaç kişi bağlandığı zaman vasatlaşır mı?

Taşınabilir internetler zor durumlarda kurtarıcı oluyor genelde. Onun dışında günlük kullanımda tavsiye etmiyorum firmanın üzerine gidip altyapıyı iyileştirmelerini isteyin.

Superbox çok pahalı bizde de altyapı yok cep magnet aldık 300GB sınırsız hız 550TL sabit magnet sınırsız kota sınırsız internet 800TL.

Yaşadığın konuma göre değişir hocam Türk Telekom çekmez 1 Mbps hız verir belki.

Ben cep magnet kullanıyorum aldığım hız evde 15 falan Max 55 gördüm gece.

Dosya Ekleri

• IMG_3369.png
    73,1 KB · Görüntüleme: 66
Doğrudur hocam yaşadığın konuma göre değişebiliyor dediğim gibi.

Kullanılmayan telefona takıp oradan evin her yerinde çeken noktaya koyuyorum öyle iş görüyor. Oyun için biraz sıkıntı Fortnite da 90ping alıyorum arada fırlıyor 200e Rocket League 110ping falan arada 300 oluyor.

İnterneti çok kullanan biriysen ve 1 den fazla kişi kullanıcaksa hiç bulaşma çok pişman olursun ama ben kendime güveniyorum diyorsan orası ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…