P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #11 Kryptonmorf dedi: İnterneti çok kullanan biriysen ve 1'den fazla kişi kullanıcaksa hiç bulaşma çok pişman olursun ama ben kendime güveniyorum diyorsan orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Evde Türk Telekom'un çekmeyen interneti var onu aile fertleri kullansın ben Superbox kullanma gibi durumu olur mu?
Kryptonmorf dedi: İnterneti çok kullanan biriysen ve 1'den fazla kişi kullanıcaksa hiç bulaşma çok pişman olursun ama ben kendime güveniyorum diyorsan orası ayrı. Genişletmek için tıkla... Evde Türk Telekom'un çekmeyen interneti var onu aile fertleri kullansın ben Superbox kullanma gibi durumu olur mu?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #12 Hocam Türk Telekom vdslmi adslmi nasıl bir sorunun var tam olarak.
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #13 Synth36 dedi: Superbox çok pahalı bizde de altyapı yok cep magnet aldık 300GB sınırsız hız 550TL sabit magnet sınırsız kota sınırsız internet 800TL. Genişletmek için tıkla... Çekmeyen alete aylık 300 ödüyoruz yakında 500 600 ödicez. Einstein dedi: Hocam Türk Telekom vdslmi adslmi nasıl bir sorunun var tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kral ADSL altyapının a sı yok burada evde 4kişiyiz tek başıma kullanıyorum çoğunlukla interneti bazen evde kimse olmuyor ping 4000'lerde.
Synth36 dedi: Superbox çok pahalı bizde de altyapı yok cep magnet aldık 300GB sınırsız hız 550TL sabit magnet sınırsız kota sınırsız internet 800TL. Genişletmek için tıkla... Çekmeyen alete aylık 300 ödüyoruz yakında 500 600 ödicez. Einstein dedi: Hocam Türk Telekom vdslmi adslmi nasıl bir sorunun var tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kral ADSL altyapının a sı yok burada evde 4kişiyiz tek başıma kullanıyorum çoğunlukla interneti bazen evde kimse olmuyor ping 4000'lerde.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #14 Türk Telekom magnet kullanıyorsun yani şu an öyle mi?
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #15 16Mbps sınırsız diyorlar aldığım 8 10 arası. Einstein dedi: Türk Telekom magnet kullanıyorsun yani şu an öyle mi? Genişletmek için tıkla... Magnet'in ne olduğunu bilmiyorum maalesef kendi verdikleri modem bir de Anten'den hat çektilerdi sanırım 8 9 yıllık müşterisiyiz.
16Mbps sınırsız diyorlar aldığım 8 10 arası. Einstein dedi: Türk Telekom magnet kullanıyorsun yani şu an öyle mi? Genişletmek için tıkla... Magnet'in ne olduğunu bilmiyorum maalesef kendi verdikleri modem bir de Anten'den hat çektilerdi sanırım 8 9 yıllık müşterisiyiz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #16 Modemin arkasını çekip atar mısın kabloların takılı olduğu yeri.
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #17 Einstein dedi: Modemin arkasını çekip atar mısın kabloların takılı olduğu yeri. Genişletmek için tıkla... Modem değiştirdim ondan mıdır diye aynı değişen bir şey yok. Dosya Ekleri IMG20240505235542.jpg 102,2 KB · Görüntüleme: 42
Einstein dedi: Modemin arkasını çekip atar mısın kabloların takılı olduğu yeri. Genişletmek için tıkla... Modem değiştirdim ondan mıdır diye aynı değişen bir şey yok.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2024 #18 pckpt dedi: 16Mbps sınırsız diyorlar aldığım 8 10 arası. Magnet'in ne olduğunu bilmiyorum maalesef kendi verdikleri modem bir de Anten'den hat çektilerdi sanırım 8 9 yıllık müşterisiyiz. Genişletmek için tıkla... Bizde de yan komşu Superbox kullanıyor film izleyemiyormuş. Biz o kadar izliyoruz ki internet ucu ucuna yetiyor. Yerden yere göre değişiyor ama superboxa Turkcell bilerek limit koyuyor magnet gibi değil.
pckpt dedi: 16Mbps sınırsız diyorlar aldığım 8 10 arası. Magnet'in ne olduğunu bilmiyorum maalesef kendi verdikleri modem bir de Anten'den hat çektilerdi sanırım 8 9 yıllık müşterisiyiz. Genişletmek için tıkla... Bizde de yan komşu Superbox kullanıyor film izleyemiyormuş. Biz o kadar izliyoruz ki internet ucu ucuna yetiyor. Yerden yere göre değişiyor ama superboxa Turkcell bilerek limit koyuyor magnet gibi değil.
P pckpt Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #19 Magnet Superbox gibi mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #20 Hocam kablo takılı değil buna nasıl oluyor.