Turkcell Superbox alınır mı?

Naberdsd

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, evimde herhangi bir altyapı yok ve internete ihtiyacım var. Tüm internet sağlıyıcılarının sitelerinde altyapı sorgulattım bayilerine gittim lakin hiçbiri internet sağlamıyor. Sanırım Superbox sağlıyor sizce alınır mı? Performansı nasıldır LoL ve Valorant gibi oyunlar oynayacağım internete 4 kişi bağlanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanılmaz pingli olur. Hem dünya para ödersiniz hem de sizi delirtecek kadar kötü performansı olur.

Yani kısacası paranızla rezil olursunuz. Superbox gündelik işlerde kullanılmak için tercih edilebilir.

Peki önerebileceğiniz altyapı istemeyen güzel bir internet sağlıyıcısı var mı?

Bütün ISS'leri kontrol ettiniz mi? Özellikle Netspeed veya TurkNet? Superbox'da büyük problemler yaşarsınız sonuçta simkart üzerinden internet bağlantısı oluyor. Arkadaşın dediği gibi oyun için kullanılmaz. Günlük film/dizi, müzik, video seyredersiniz.

Bütün ISS'leri kontrol ettiniz mi? Özellikle Netspeed veya TurkNet? Superbox'da büyük problemler yaşarsınız sonuçta simkart üzerinden internet bağlantısı oluyor. Arkadaşın dediği gibi oyun için kullanılmaz. Günlük film/dizi, müzik, video seyredersiniz.

Netspeed'e şimdi baktım onu da desteklemiyor. Altyapı istemeyen önerebileceğiniz bir internet var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı