ozcannrex Hectopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 122 31 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, Superbox kullanıyorum. Ping ve download hızım düşük. Harici anten alıp Superbox'a taksam etki eder mi? İnternette 250 küsur fiyatlara satılan antenler var, alsam internetim güçlenir mi?
Arkadaşlar, Superbox kullanıyorum. Ping ve download hızım düşük. Harici anten alıp Superbox'a taksam etki eder mi? İnternette 250 küsur fiyatlara satılan antenler var, alsam internetim güçlenir mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.867 Çözümler 244 31 Ağustos 2022 #2 ozcannrex dedi: Arkadaşlar, Superbox kullanıyorum. Ping ve download hızım düşük. Harici anten alıp Superbox'a taksam etki eder mi? İnternette 250 küsur fiyatlara satılan antenler var, alsam internetim güçlenir mi? Genişletmek için tıkla... Şebeke zayıf çekiyorsa ya da şebeke güçlü ping download sorunu varsa önce müşteri hizmetlerine sor bence. Anten olayınıda sormanda fayda var.
ozcannrex dedi: Arkadaşlar, Superbox kullanıyorum. Ping ve download hızım düşük. Harici anten alıp Superbox'a taksam etki eder mi? İnternette 250 küsur fiyatlara satılan antenler var, alsam internetim güçlenir mi? Genişletmek için tıkla... Şebeke zayıf çekiyorsa ya da şebeke güçlü ping download sorunu varsa önce müşteri hizmetlerine sor bence. Anten olayınıda sormanda fayda var.