Turkcell Superbox bayiden alınabilir mi?

onur keskin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın bir zaman da köye gitmeyi düşünüyorum ve Superbox almayı düşünüyorum. Bunu teslim alıp kullanmak uzun süren bir durum mu, yoksa bayiye gidip işlemleri yapıp teslim alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayiden başvuruyu yapabiliyorsunuz. En geç bir hafta içinde hangi adreste kullanacaksınız oraya modem ve sözleşmenizle birlikte kurulum yapıyorlar.Yani bayi modem vs. teslimi yapmıyor. Bir de köyde telefon çekiyor mu 4.5g ve 3g açıkken o çok önemli yoksa cihazı kullanamazsınız boşu boşuna para ödersiniz.

Köydeki arkadaşlarla konuştum Turkcell 4.5G'nin iyi çektiğini söylediler ben de ondan dolayı Süperbox düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman alabilirsiniz.Başvuru için bayiye gitmenize de gerek yok turkcell müşteri hizmetlerini arayıp başvurabilirsiniz.Adresinizi isteyecekler paketlere göz atın hangi paketi istediğinizi sorup 2-3 gün içinde ekip gönderiyorlar genelde gelip kurulum yapacak ekip.

Aradım ekip gelicekmiş bunda sonradan paket yükseltme yapabiliyormuyuz? Mesela 10mbs alsam yavaş gelirse yada begenmezsem 20 ye yükseltmek istesem yükseltirler mi?

Hız güzelde arada bir bağlantı kesiliyor
Buarada fiber hat için superonline hortumları gelmiş 2 sokak öteye tahminen kaç ay sonra alt yapı olur.

Sizce 10mbit yeterlimi yoksa 20 alınmalımı bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…