Turkcell Superbox bayiden alınabilir mi?

500 GB tanımlanmıştır mı? Kotalı o zaman, bence arayıp sorun.
Arayip sordum yeni musteri oldugum icin 500gb hediyeymis paketim sınırsızmış kota yokmuş ilk ay 4.5g hizinda 500gb falan dedi ama pek manasini anliyamadim bu hediyenin

Bizde yeni olduk böyle birşey belirtilmedi dikkatli olun kotalı olmasın. Gerçi 500 GB olsa bitmez zaten.
Israrla sordum ama sınırsız dedi eğer kotalı ise zaten 500gb yine sınırsız gibi gelir bana tek basıma kullanıyorum

Tek başıma kullanıcam film video izlemeyi düşünüyorum ama oyunda oynamak da istiyorum lol pubg gibi. 10mbit ile 20 arasında kararsız kaldım
Ping değerleri çok yüksek oyun oynanmıyor teknik destek hiç bir şekilde düzeltemiyor ve satarken bir sıkıntı olmaz çok rahat oynarsınız diyor ama hiç bir işe yaramıyor para israfı.

Ping değerleri çok yüksek oyun oynanmıyor teknik destek hiç bir şekilde düzeltemiyor ve satarken bir sıkıntı olmaz çok rahat oynarsınız diyor ama hiç bir işe yaramıyor para israfı.
Ben dağın başındayım oyun içerisinde ping değerlerim 40-50 2 haftadır kullanıyorum bir çok oyun oynuyorum gayet güzel problem yaşamıyorum açıkcası lol fifa pubg bir çok oyun denedim sorun çıkarmadı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…