F furkan254f Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:28 #1 Merhaba Superbox almayı düşünüyoruz altyapımız olmadığı için. Muhtemelen 2-3 ay sonra iptal edeceğiz ama 12 taahhüt olduğu için cayma bedeli ne olur?
Merhaba Superbox almayı düşünüyoruz altyapımız olmadığı için. Muhtemelen 2-3 ay sonra iptal edeceğiz ama 12 taahhüt olduğu için cayma bedeli ne olur?
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 607 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 15:31 #2 furkan254f dedi: Merhaba Superbox almayı düşünüyoruz altyapımız olmadığı için. Muhtemelen 2-3 ay sonra iptal edeceğiz ama 12 taahhüt olduğu için cayma bedeli ne olur? Genişletmek için tıkla... Cayma Bedeli Hesaplama Robotu – İnternette Kalite Hareketi internettekalite.com
furkan254f dedi: Merhaba Superbox almayı düşünüyoruz altyapımız olmadığı için. Muhtemelen 2-3 ay sonra iptal edeceğiz ama 12 taahhüt olduğu için cayma bedeli ne olur? Genişletmek için tıkla... Cayma Bedeli Hesaplama Robotu – İnternette Kalite Hareketi internettekalite.com
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.439 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:32 #3 https://www.sikayetvar.com/turkcell/superbox-sozlesme-sartlari-ve-yuksek-cayma-bedeli-hakkinda-bilgilendirme-eksikligi 8k olduğu söylenmiş.
https://www.sikayetvar.com/turkcell/superbox-sozlesme-sartlari-ve-yuksek-cayma-bedeli-hakkinda-bilgilendirme-eksikligi 8k olduğu söylenmiş.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.409 Çözümler 566 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:34 #4 Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin.
F furkan254f Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:37 #5 Einstein dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha interneti kurmadığımz için midir bilmiyorum ama müşteri hizmetindeki kişi de bilmediğini söyledi.
Einstein dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha interneti kurmadığımz için midir bilmiyorum ama müşteri hizmetindeki kişi de bilmediğini söyledi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.409 Çözümler 566 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:39 #6 furkan254f dedi: Daha interneti kurmadığımz için midir bilmiyorum ama müşteri hizmetindeki kişi de bilmediğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinin bilgisi olması lazım. İnternette bununla ilgili net bir bilgi bulamadım.
furkan254f dedi: Daha interneti kurmadığımz için midir bilmiyorum ama müşteri hizmetindeki kişi de bilmediğini söyledi. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinin bilgisi olması lazım. İnternette bununla ilgili net bir bilgi bulamadım.
F furkan254f Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:41 #7 Einstein dedi: Müşteri hizmetlerinin bilgisi olması lazım. İnternette bununla ilgili net bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Başvuru için aradığımda tekrar sorarım ama dediğim gibi az önce bilgi almak için aradım ama konuştuğum kişi de bilmiyordu. Yerayay dedi: https://www.sikayetvar.com/turkcell/superbox-sozlesme-sartlari-ve-yuksek-cayma-bedeli-hakkinda-bilgilendirme-eksikligi 8K olduğu söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Aynen kimi 8K kimi 500TL kimi 1500TL demiş anlayamadım bende.
Einstein dedi: Müşteri hizmetlerinin bilgisi olması lazım. İnternette bununla ilgili net bir bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Başvuru için aradığımda tekrar sorarım ama dediğim gibi az önce bilgi almak için aradım ama konuştuğum kişi de bilmiyordu. Yerayay dedi: https://www.sikayetvar.com/turkcell/superbox-sozlesme-sartlari-ve-yuksek-cayma-bedeli-hakkinda-bilgilendirme-eksikligi 8K olduğu söylenmiş. Genişletmek için tıkla... Aynen kimi 8K kimi 500TL kimi 1500TL demiş anlayamadım bende.