Turkcell Superbox fesih işlemi nasıl yapılır?

TahirÖztürk

Kilopat
18.01.2024 tarihinde Superbox aboneliğini başlattık. 31.01.2024 tarihi 23:30 saatin de e-Devlet üzerinden abonelik fesih başvurusu yaptım. Fesih işlemleri nasıl devam ediyor ve cayma bedeli öder miyim, bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Taahhüt süreniz dolmadıysa cayma bedeli karşınıza çıkabilir. Genelde sesli teyit alınıp, abonelik iptal edilir.
Hattım vodafone olduğu için müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum bir türlü, müşteri hizmetlerinden bilgi alamıyorum. E-Devlet üzreinden fesih başvurusu yaptığım için Turkcell benim ile iletişme geçecek sanırım. 14 gün içerisinde koşulsuz cayma hakkım var diye biliyorum, 1 aylık indirimsiz tarife fiyatını vermeye razıyım. Sözleşme cayma bedeli çıkmaz umarım , internette okuduğum kadarıyla 5000 TL civarların da cayma bedeli çıkar diyormuş müşteri hizmetleri.

Anladım umarım fazla bir bedel çıkmaz. Teşekkür ederim.
14 günlük cayma hakkınız var ama firmalar kanunları yok edip bunu ödetmeye uğraşıyor. Önce cebinizden ödeyip, THH'ye başvuru yapmanız vs. lazım. Parayı ne zaman tekrar alırsınız meçhul...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…