Turkcell SuperBox İyi midir?

Cihazı arayüzüne girip, mobil kısmından şebekeyi 4G yap, manuel yap, uygula de. Sonra tekrar SNR değerine bak. Modemin evdeki konumu çok önemli özellikle pencereye bakar şekilde, yakın koyun. Ben en iyi yeri bulana kadar çok deneme ve hız testi yaptım. Modemin ilk kurulduğu odadaki hız ile benim deneyip modemi tekrar konumlandırdığım oda ve konum ile download olarak 110 Mbit, upload'da da 26 Mbit fark etti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğiniz gibi şebeke 4G ve manuel de. Fakat camın kenarında olmasına rağmen böyle. Aynı camın yanından telefonla yapıyorum daha yüksek çıkıyor. Yazılımsal bir sorun olma ihtimali var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hey, ben ping durumunu öğrenmek istiyorum.
Baz istasyonu neredeyse dibimde peki ping durumunu nasıl olur.Bende turk telekom kullanıyom 16 ping te yine aynısmı olur dahamı düşük olur

Hey, ben ping durumunu öğrenmek istiyorum.

Baz istasyonu neredeyse dibimde peki ping durumunu nasıl olur.Bende turk telekom kullanıyom 16 ping te yine aynısmı olur dahamı düşük olur
Aşağı yukarı aynı olur hocam ama yoğunluk çok önemli bu konuda belki Turkcell, TT ye göre biraz daha az ping değerine sahip olabilir. Ama akşam üzeri gün içine göre yüksek olur bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…