Turkcell Superbox mı, cep interneti mi?

NighTM

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar bugün özel bir yurda yerleştim fakat interneti cidden rezalet. Bu yüzden önce superboxa yöneldim ve bana Superbox için yurtlarda hizmet veremediklerini çünkü geçerli bir adres giremediklerini söyledi. Ben de adresi başka bir tanıdıgmız üzerine yapmayı teklif ettiğimde bana üründe herhangi bir problem çıkarsa destekte bulunamayacaklarını söyledi ve 12 ay taahatütlü oldugu ıcın bosuna aylık odemeye devam edeceğimi soyledı. Bu yuzden cep te sınırsız internete yonelıyım dedım fakat oyle bır tarıfe bulamadım. Varsa cepte sınırsız internete mı yonelmelıyım? Yoksa Superbox riskine girmeli miyim ya da bilmedigim 3. bir yol.

Son düzenleyen: Moderatör:
whatsapp sınırsız paketi al vpn ile normal internette kullan.

VPN ile girdiğimiz için internet yavaş olmaz mı? Oyun oynatır mı gözüm düşük pinglerde değil.

VPN ile girdiğimiz için internet yavaş olmaz mı? Oyun oynatır mı gözüm düşük pinglerde değil.
ISS'lerde SNI spoofing denilen bir yöntemle WhatsApp kullanıyor gibi gözüküyorsunuz lakin arka planda istediğiniz her şeyi yapabiliyorsunuz.

aldığınız pingin maksiumum 5 fazlasını alırsınız. internet hızınız çok etkilemez 30 alıyosanız 29 olur. vpnden bahsettiğim o vpnler değil daha detaylı bilgi için konuşabiliriz.

WhatsApp sınırsız paketi al VPN ile normal internette kullan.

Hocam bu yöntem nasıl yapılıyor detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz ya da daha detaylı bir şekilde nereden öğrenebilirim?

Hocam bu yöntem nasıl yapılıyor detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz ya da daha detaylı bir şekilde nereden öğrenebilirim?

Hocam Türkiye'de bu olay hakkında çok bilgi yok, Telegram kanallarında dosyalar paylaşılıyor onları kullanabilirsiniz, daha detaylı maalesef internette bulamazsanız, daha detaylı lazımsa benimle iletişime geçin konuşalım.

Nereden hocam buradan mı discordan mı Instagram Telegram hiç fark etmez bir yer seçin oradan bana anlatın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…