O Orpheusjpg Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar, Turkcell Superbox'a sahibim fakat bir anda yeşil ışık yandı. Başına gelen var mı? Sınav haftam, nasıl düzelir? Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor faturam olduğu için ama son ödemesi 10.04.2024 olarak gözüktüğü için kapanması imkansız. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2024
Arkadaşlar, Turkcell Superbox'a sahibim fakat bir anda yeşil ışık yandı. Başına gelen var mı? Sınav haftam, nasıl düzelir? Müşteri hizmetlerine bağlanmıyor faturam olduğu için ama son ödemesi 10.04.2024 olarak gözüktüğü için kapanması imkansız.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 2 Nisan 2024 #2 İnternete erişimin var mı?
O Orpheusjpg Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 hudson51 dedi: İnternete erişimin var mı? Genişletmek için tıkla... wifi işareti yanıyor fakat interneti kullanamıyorum.
hudson51 dedi: İnternete erişimin var mı? Genişletmek için tıkla... wifi işareti yanıyor fakat interneti kullanamıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #4 Turkcell'i aramayı denedin mi? Modemi resetlemeyi dene.
O Orpheusjpg Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #5 Einstein dedi: Turkcell'i aramayı denedin mi? Modemi resetlemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Turkcell bağlanmıyor modem resetledim kaç kere.
Einstein dedi: Turkcell'i aramayı denedin mi? Modemi resetlemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Turkcell bağlanmıyor modem resetledim kaç kere.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.375 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #6 Wi-Fi'ya bağlanıyor ama internet yok öyle mi Turkcell'e bağlanması lazım aslında Şikayetvar sitesinden şikayet oluştur ararlar seni.
Wi-Fi'ya bağlanıyor ama internet yok öyle mi Turkcell'e bağlanması lazım aslında Şikayetvar sitesinden şikayet oluştur ararlar seni.
O Orpheusjpg Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #7 Einstein dedi: Wi-Fi'ya bağlanıyor ama internet yok öyle mi Turkcell'e bağlanması lazım aslında Şikayetvar sitesinden şikayet oluştur ararlar seni. Genişletmek için tıkla... oluşturdum inşallah dönerler bekliyorum.
Einstein dedi: Wi-Fi'ya bağlanıyor ama internet yok öyle mi Turkcell'e bağlanması lazım aslında Şikayetvar sitesinden şikayet oluştur ararlar seni. Genişletmek için tıkla... oluşturdum inşallah dönerler bekliyorum.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 3 Nisan 2024 #8 Modem resetleme de olmadıysa senlik bir sorun yoktur. Turkcell'i ara yardım ederler.