Turkcell SuperBox Upload Hızı

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar evimde şu an TTNET 8 Mbps download - 1 Mbps upload internet kullanıyorum. İş gereği bazen internete büyük boyutlu dosya yüklemek zorunda kalıyorum. Sürekli üniversite internetinden yüklemekten sıkıldım. Sürekli bilgisayarı okula götürmek zor geliyor. Superbox interneti almak istiyorum. Tarife olarak sınırsız 20 Mbps almayı düşünüyorum ama internet sitesinde tam bir bilgi yok upload hızıyla ilgili. Turkcell'le konuştum, upload hızıda 20 Mbps dediler ama internette bazı bölgelerde uploadı sınırladıklarını söyleyenler var (20 Mbps indirme var ama upload olunca 5 Mbps oluyor diyenler var). Kullanan arkadaşlar varsa cevaplarlarsa sevirim.
Tarife linki: Superbox Sınırsız Paketler - TURKCELL SUPERONLINE
Sınırsız deniliyor ama gizli bir kota falan var mıdır? Şartlar bölümünde 500 GB falan yazıyor ama tam anlamadım bunu. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Buralarda fiber hat olmadığından superbox almıştım ben de 20Mbps olan paketinden. Upload hızı 6-7Mbps arası. Download hızı da 19-22Mbps arasında. Kopma durumu falan yaşamadım şimdiye kadar (4 ay oldu). Superbox'ın tek sıkıntısı ping değerinin yüksek olması ancak pek sıkıntı olmuyor. Online oyun oynayan biriyim bana sorun yaşatmadı.

Tam bilgiyi internet sitesindeki detaylar kısmında ki Tahattütname'den alabilirsiniz. Benim bildiğim Birinci paket 10Mbps Download 2Mbps Upload ikinci paket 20Mbps Download 5Mbps Upload ve 1TB indirme kotası 500GB yükleme kotası.

Ben bulamadım internet sitesinde. 5 Mbps Upload düşükmüş. Pek işime yaramaz o zaman. Cevap için teşekkür ederim.

Upload değerleri bölgeye göre değişiyor. Muğla'da 5 mbit upload alırken ; Antalya'da 10 mbit upload değeri alıyorum. Bulunduğunuz yerde Fiber altyapı yaygınsa vaadedilen hızları görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…