Turkcell Superbox yüksek ping sorunu

Khabib the Eagle

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle herkese;
10 MB download 5MB upload alıyorum ve bu pakete 130 TL ödüyorum. Turkcell Superbox ve Online oyunlarda aldığım ping değerleri vasat vs çok yüksek. Örneğin LoL TR sunucusunda bile 50-250 değerlerinde sabit olmayan hep dalgalanan değerler alıyorum. Biliyorum kablosuz baz istasyonu vs. ama oturduğum binaya hiçbir şekilde internete dahi kablo döşenmediğinden Superbox hariç bir ISS tercih edemiyorum. Bu ping düşürme konusunda veya kablo döşeme konusunda ne yapabilirim? Nereye dilekçe vermeliyim kablo döşetmek için? Ve bu ne kadar sürer bilgilendirebilecek var mı?

Hiçbir şekilde internete dahi kablo döşenmediğinden derken kastım kablo döşenmemiş yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende mesela Warzone oynarken Latency 60-70ms oluyor. Modeme kabloyla bağlanınca 10-15ms farketti.

Diğer soruna gelince; yaklaşık 5-6 yıldır, Fiber altyapı için düzenli olarak müşteri hizmetlerini arıyorum, mail atıyorum, şubeye uğruyorum. Bir sonuç gelmedi. Belki benim durumum istisna olabilir ama bu altyapı getirtme işi kolay olmuyor gibi sanki.

Ben de yeni inşaatlar haricinde alt yapı geldiğini görmedim. Yıllarca Türk Telekom'a bağımlı kaldım o zamanlar 3G bile yeni yeni geliyordu ülkeye. Ta ki Türksat gelene kadar. Yani alt yapı olayı çok zor ben de bu durumu yaşadım. Çok kolay şekilde alt yapı alan birini de görmedim. .

Aynen öyle ev yeni değilse belki bakır çekiyorlar yatırımlarını hep yeni binalara yapıyor biz de adsl'e mahkum kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…