Çözüldü Turkcell Superbox'a 4 kişi bağlanırsa ping durumu ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ognisher1

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda Superbox almak istiyorum. Evde 4 kişi kullanacak ve 130 TL'lik paketi almak istiyoruz. 4 kişi aynı anda bağlanırsa ping durumu ne olur? Oyun oynarken video izlemek gibi. Kullanıcılar yardım ederse sevinirim. Bu arada ev biraz dağ başında, altyapısı var ama 1 Mbps zor görüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum. Ping sorunu var. oyun kesinti videolarda takılma indirme sorunları bitmiyor. Tavsiye etmem.

Ping için önemli olan fiber hızı değil fiber altyapı olmasıdır. 4.5G standartlarında ping değeri alırsınız.
Bulunduğu konuma görede değişir o benim demek istediğim mesela lolün serverları istabulda var ben mersinde giriyorum 30-40 ping alıyorum o istanbulda girer 5-10 ping alır yani çok bir şey fark etmiyor çok fazla ms olmaz oyunlarda ben kendimde kullandım gayet hızlıydı 4 kişi pubg oynuyorduk rahat bir şekilde

Bizimde öğrenci evinde modem benim PC'nin yanında durur. Ev fazla büyük değil zaten. Ethernetle bağlarım.
Bizim ev manisa'da şehirden uzak kampüse yakın bir yer. Kampüste 500 MB download 450 MB upload var. Orada öyleyse bizim evde de hızlı çekebilir mi?

Dostum dediğim gibi arayıp söyle test için gelsinler. Direkt alırsan üzülebilirsin.

Teşekkürler arkadaşlar ben yetkilileri çağırıp ölçtüreyim o zaman. Konu çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…