Netspeed 12 ay taahhüt ister aktivasyon parası vermemek için ( bu riske girilmez)
Turknet taahhüt istemez, fakat aktivasyon parası ister 60 tl, ( ilk ay bedeva kod verir fatura ödemezsiniz, 75 TL özgür iletişim paket, 75-60=15 TL kardasınız)
Kablonet, milenicom bunlarla uğraşmayın, turknet en avntajlısı bu konuda,
Turknet te arkadaş getirirsen, karşılıklı faturalar bedavaya geliyor, 5 arkadaş getir, 5 ay fatura bedava, istersen hepsini aynı anda getir orası önemli değil.
Cayma parası yok, iptal faksı gönder çık.
Ben 6 ay kullandım 35 mpbs sınırsız 75 TL, hızım hiç 32 sen aşağı düşmedi, bir problem yaşadım ilk defa şimdi iptal ettirip tekrar başlatıyorum turknet, (İnternet ışığım sürekli kırmızı yanıyordu, port, modem değiştim hiçbir şekilde düzeltemedi turknet ve turk Telekom ekipleri)
Ekleme:Kablonet yaygın değil, kendi ilçemi sorguladım 20 nin üstünde olan mahallede sadece 4 mahallede kablonet alt yapısı var + 24 ay taahhüt =81 tl
İkinci olarak turknet 75+10 TL ye 100 mpbs'e kadar hız veriyor. Taahhüt + cayma parası yok =85 tl
Burda hiçbir markayı savunmayın, bugun turknet yarın başkası, mantıklı oturup ona göre karar verin.