Turkcell Superonline altyapı desteği

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Merhaba,

Bu ay sonunda internet taahhüdü bitiyor ve başka bir servis sağlayıcısına geçiş yapmak istiyorum. Bu sağlayıcıda Turkcell Superonline tarafından kullanacağım.

Sitede iki adet paket var. Online'a özel yalın VDSL ve yalın VDSL olmak üzere. İnternet altyapı testi yaptığımda 83'e kadar destekliyor. Şimdi ben 100 Mbps alabilir miyim? Destekler değil mi?

Turkcell'de 100 MBPS'e kadar desteklenen paketler var diye biliyorum. Onlardan alabilirsin.

Hocam, internet sitelerinde 83 yazıyodu. Ben onun yalancısıyım. Acaba 100 lük mü alsam 50 yerine tam 100 alamama rağmen değer mi sizce

Hocam, internet sitelerinde 83 yazıyodu. Ben onun yalancısıyım. Acaba 100 lük mü alsam 50 yerine tam 100 alamama rağmen değer mi sizce
Hocam internet yoğunsa 83 diyor olabilir. Cihazlardan çıkın. Test yapın muhtemelen 100 çıkar. 50 Almayın bence.

Hocam internet yoğunsa 83 diyor olabilir. Cihazlardan çıkın. Test yapın muhtemelen 100 çıkar. 50 Almayın bence.

Bende 100 tarafındayım dün gece aradık vodafone' u 16 mbps ye 224 tl gibi komik bir fiyattan hizmet verecekler. 250 tl ye 100 mbps var Turkcell' de.

Bu arada adres sorgulama ile altyapı hızını ölçtüm cihaz fark etmez diye biliyodum ben. 16 dan da 100 gibi bir hıza çıkmak atomu parçalamak gibi olacak ya devrim niteliğinde çok isterim

Bizde işte Türk Telekom 32 var diyor 4 aydır uğraşıyoruz. Vodafone kimse memnyn olmuyordu. Turkcell ben kullandığımda Clash Royale çok rahattı Alırsanız hayırlı olsun.

Valla sağolun aileme dil dökmekten yoruldum. Geçen LOL oynuyorum evde tekim 700 pinge çıkıyo delirdim ya neyse 100 aldırmaya çalışcam teşekkürler helal edin hakkınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…