Turkcell Superonline deneyimim

Daha fazla  
Selam bu yazıda ilk olarak Turkcell neden alınmamalı onu paylaşacağım. İlk olarak altyapı olarak kandırmaları. Evimdeki bütün internet sağlayacılarının maksimum verebildiği interneti paylaşcağım.
TurkNet.

Millenicom.

Türk Telekom.
Bu lokasyonda Türk Telekom fibernet hizmetinden faydalanabilirsiniz.
Kablonet.
Şu an sitesinde VDSL gözüküyor ancak geçen günlerde(dün) fiber optik kablo kurdular.
Ve Turkcell.
ADSL 16 Mbps.
Fazlasıyla şaka gibi olması yetmezmiş gibi bir de dolandırıcılık hikayesi var.
İlk önce internet hız testimi paylaşcağım.
Telefon: Samsung m11.
Modem: ZTE zxhn H168a.

Tam anlamıyla mükemmel koşullarda değil internet kullanan 3 cihaz vardı o değerleri biraz düşürebilir ancak ben bu değerin daha yukarı çıktığını görmedim.

Dolandırıcılık 1: Biz ilk başta TurkNet'e başvurduk ve onlar tahahüt(yanlış yazdıysam özür dilerim) mevzusunu iyice açıkladılar normalde tahahütümüz kadar indirim yapcağını ve tahahütü bizim ödeyeceğimizi belirttiler.

Ancak Turkcell gûya kendilerinin karşılıyacağını bizim ek ödeme yapmayağımızı her şeyin söylediler. Ancak bu da yalandı faturalarımızdan indirim yapcaklarını söylediler zaten o zamanlar aşırı dardaydık ve kredi borçlarını ödemenin yanında bu da yüklenince bayağı şok etkisi bıraktı.

Dolandırıcılık 2: İlk aldığımızda Turkcell bize dediki size TV+ "hedıye" edilecek ve bunu kullanabileceksiniz. Evet kullanımı vâd edilen gibi ancak bize 180 TL ödettiler 80 TL zam yaptılar nedeni ise o aslında kampanyaymış gibi gibi imza atmışız yapacak bir şey yok ödedik.

Dolandırıcılık 3: Bir numara annemi arayıp Digitürk kuracağını söyledi ve numaranın Turkcell'den arandığı söylendi internet 35 Mbps yapılacakmiş TV+ aynan da kalacakmış ve faturamız 100 TL olacakmış ben bunda ki bit yeniğini anladım ve anne imzalama yapma gibi şeyler dememe rağmen bu da imzalandı ve aslında Turkcell'in bundan alakası olmadiği söylendi ve Digitürk'te aynisini söyleyince artık belirli sitelerden şikayetimizi belirttik ve alakası olmayan Turkcell faturayı 100 TL yaptı ve Digitürk ayda 10 TL'ye düşürdü. Hiç alakası yok gibi.

Eksiler ve artılar.
Eksiler.
Dolandiricılık çok.

Hakkını vermiyorlar.

Kandirıolar.

Kötü internet.

Sürekli kopma.

Artılar.
Türkiye'de yaşadığını en içinde yaşatmak.

Büyük firmalara güvenmeme.

Yakında 2.internet olarak TurkNet bağlayacağım evime 5 ay onları deneyeceğim beğenirsem devam ettirim.

Kısaca Turkcell kullanmayın kanmayın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221107-210122_Chrome.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:

Turkcell Superonline pişmanlıktır. 12 Mbps paket kullanıyoruz hiç memnun değilim. Altyapı TurkNet üzerinde 60 Mbps üstü gözüküyor. Kablonet'te destekliyor. Turkcell o kadarını bile veremiyor yazıklar olsun pes.

Sizin durumunuz kötüymüş. Ben daha yeni Superonline VDSL'ye geçtim. 50 Megabit internet aldık. Neredeyse tüm cihazlar 50 megabit hız ile kullanıyor. TV+ direkt fiber olmadığı için uydu gibi bir kutu ile gelmedi. TV+ Ready adı altında bir Android Box geldi. Gayet hızlı, ping değerleri aşırı düşük, oyunlarda donmalarım ve bağlantı kopukluklarım azaldı.

Sizin adresinizde Türknet Gigafiber var diye, Türknet altyapısı olmayanlar neden Superonline almasın, kullanmasın. Ben Superonline fiber kullanıyorum ve çok memnunum.

Adresinizde hem Kablonet altyapısı, hem de TurkNet GigaFiber altyapısı varken Turkcell Superonline'a bulaşmak aşırı saçma bir karar olmuş.

Sizin adresinizde Türknet Gigafiber var diye, Türknet altyapısı olmayanlar neden Superonline almasın, kullanmasın. Ben Superonline fiber kullanıyorum ve çok memnunum.

Eki Görüntüle 1566051
Evden eve degişir haklisin ben orda birsürü sağlayici bu eve getirmiş ancak sen genel altyapı olmasına rağmen adls in ötesine geçemiyorsun mantıģıydı yoksa özellikle derdim yok sen baya şanslıymışsın

Adresinizde hem Kablonet altyapısı, hem de TurkNet GigaFiber altyapısı varken Turkcell Superonline'a bulaşmak aşırı saçma bir karar olmuş.
Bıkkınlıktan artık eski operatör de 8 mbps ötesini alamıyorduk hem bize tahahütü karşılıcaklarını söylediler ondan geçtik 12 ay tahatüt verdiler ancak tv+ dolandırıcılığında 24 aya cıkardılar bide enayilik ten

Dolandırma hikayeleri ve saha ekiplerinden tutun aldığınız verime kadar her şey kişi ve bölgeye bağlı maalesef. Geçen yıla kadar TT kullandık ve ne zaman sorun için arasak yarım saat içinde saha ekibi gelir sorunu hallederdi veya indirim ve kampanya vermekten çekınmezlerdi. Taşınmamızın ardından TT saha olarak kötü bir konuma geçtı ve taahhüdün bitmesiyle Superonline 500 Mbps pakete geçtik. Şu an hiçbir problem yaşamazken(steam indirme hızındaki genel olan superonline sorunu hariç) TV+ ile alakalı ufak sorun için çözmek için ellerinden geleni yaptıkları gibi ilk hafta yaşadığımız hız ile alakalı sorun içinde gün içinde saha ekibini yollayıp hallettiler.
Dediğim gibi firma değil de bölgeye bakılmalı.

Sözleşmede vadedilen hızlar verilmez ise taahhüdü ücretsiz bir şekilde bozabileceğiniz yazıyor haberiniz olsun.

1000/100 fiber, Geforce Now Game+ , Statik İP, TV+ hepsi aylık 351 TL. Geforce Now online oyunlarda bile muazzam derecede iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…