O Okan Çolak Hectopat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar benim önümüzdeki ay TTNET sözleşmem bitiyor. Ben Turkcell Superonline ye geçicem, ben 2 ay önce ASUS DSL-N14U Modemini aldım modemim çok güzel kaliteli ben Turkcell Superonline'de kendi modemimi kullanmak istiyorum mümkün müdür ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2016
Merhaba arkadaşlar benim önümüzdeki ay TTNET sözleşmem bitiyor. Ben Turkcell Superonline ye geçicem, ben 2 ay önce ASUS DSL-N14U Modemini aldım modemim çok güzel kaliteli ben Turkcell Superonline'de kendi modemimi kullanmak istiyorum mümkün müdür ?
bariskeskin Kilopat Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 40 Çözümler 1 Yer Sakarya 16 Ocak 2016 #2 @Okan Çolak İnternet bağlantısı için gerekli olan kullanıcı adı ve şifresini öğrenebilirsen kullanabilirsin.
@Okan Çolak İnternet bağlantısı için gerekli olan kullanıcı adı ve şifresini öğrenebilirsen kullanabilirsin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Ocak 2016 #3 ASUS DSL N14U ADSL Modem Kurulum Rehberi - Technopat Buraya bakarak yapılandırmayı yapabilirsin.