kemosabeee1 Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 1 1 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar 50 GB AKK 8 Mbps paket kullanıyorum. Ancak 2 Mbps hız geliyor bana şu günlerde. 2 bilgisayar girince internet kopuyor, bir daha zor geliyor. Bugun akşam hiç gelmedi. Fotoğrafa bakıp yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2018
Arkadaşlar 50 GB AKK 8 Mbps paket kullanıyorum. Ancak 2 Mbps hız geliyor bana şu günlerde. 2 bilgisayar girince internet kopuyor, bir daha zor geliyor. Bugun akşam hiç gelmedi. Fotoğrafa bakıp yardımcı olur musunuz?
Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.729 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 1 Haziran 2018 #2 Bu degerler cok fazla kötü. Daha once boyle mi duruyordu? Senin port sorunlu olabilir. İletisime gec port degisikligi iste.
Bu degerler cok fazla kötü. Daha once boyle mi duruyordu? Senin port sorunlu olabilir. İletisime gec port degisikligi iste.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 1 Haziran 2018 #3 Bakım menüsünden Aygıt girin. Modemi yeniden başlatın. Eğer herhangi bir düzelme yok ise İnternet sağlayıcınız ile iletişime geçin.
Bakım menüsünden Aygıt girin. Modemi yeniden başlatın. Eğer herhangi bir düzelme yok ise İnternet sağlayıcınız ile iletişime geçin.