ghostlegend Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 72 12 Kasım 2022 #11 Hocam detayını öğrenmeden kesinlikle başvuru yapmayın. Sürpriz faturalarla karşılaşmamanız için.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.901 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Kasım 2022 #12 Aşırı mantıksız. İlk 6 ay 99 TL, son 18 ay 399 TL 24 ay kalma sözüne fiyat.
ildewild Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.403 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 12 Kasım 2022 #13 İnternetsiz de kalabilirsin. Paketi alırsın beğenmezsin tekrar eski pakete dönebilir misn bilmiyorum.
İnternetsiz de kalabilirsin. Paketi alırsın beğenmezsin tekrar eski pakete dönebilir misn bilmiyorum.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.901 Makaleler 1 Çözümler 14 12 Kasım 2022 #14 Melys dedi: Olamaz gibi geldi işte konu açtım sitede hiç bir detay vermemişler. 1000 Mbps Fiber Kampanyası - Turkcell Superonline Turkcell Superonline 1000 Mbps limitsiz internet ile evinizde oyunda, eğlencede ışık hızında fiberin keyfini çıkarın! turkcellsuperonlineevdeinternet.com Genişletmek için tıkla... Tam bakmadan direk konuyu yapıştırmışsın. Attığın ekran görüntüsünü keserken de görmemen ayrı garip.
Melys dedi: Olamaz gibi geldi işte konu açtım sitede hiç bir detay vermemişler. 1000 Mbps Fiber Kampanyası - Turkcell Superonline Turkcell Superonline 1000 Mbps limitsiz internet ile evinizde oyunda, eğlencede ışık hızında fiberin keyfini çıkarın! turkcellsuperonlineevdeinternet.com Genişletmek için tıkla... Tam bakmadan direk konuyu yapıştırmışsın. Attığın ekran görüntüsünü keserken de görmemen ayrı garip.
Muhammet Mustafa Günaltın Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 619 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Çağrı Merkezi Şefi Profil Kapağı 1522413149 12 Kasım 2022 #15 Melys dedi: Olamaz gibi geldi işte konu açtım sitede hiçbir detay vermemişler. 1000 Mbps Fiber Kampanyası - Turkcell Superonline Turkcell Superonline 1000 Mbps limitsiz internet ile evinizde oyunda, eğlencede ışık hızında fiberin keyfini çıkarın! turkcellsuperonlineevdeinternet.com Genişletmek için tıkla... Site dolandırıcı sitesi gibi bune ya
Melys dedi: Olamaz gibi geldi işte konu açtım sitede hiçbir detay vermemişler. 1000 Mbps Fiber Kampanyası - Turkcell Superonline Turkcell Superonline 1000 Mbps limitsiz internet ile evinizde oyunda, eğlencede ışık hızında fiberin keyfini çıkarın! turkcellsuperonlineevdeinternet.com Genişletmek için tıkla... Site dolandırıcı sitesi gibi bune ya
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.270 Makaleler 3 Çözümler 197 12 Kasım 2022 #16 Muhammet Mustafa Günaltın dedi: Site dolandırıcı sitesi gibi bu ne ya Genişletmek için tıkla... Gerçek site değil zaten. Superonline'ın gerçek sitesinin URL'si bu: TURKCELL SUPERONLINE
Muhammet Mustafa Günaltın dedi: Site dolandırıcı sitesi gibi bu ne ya Genişletmek için tıkla... Gerçek site değil zaten. Superonline'ın gerçek sitesinin URL'si bu: TURKCELL SUPERONLINE
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 12 Kasım 2022 #17 O siteye girdim ben
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2022 #18 Turkish Delight dedi: Aşırı mantıksız. İlk 6 ay 99 TL, son 18 ay 399 TL 24 ay kalma sözüne fiyat. Genişletmek için tıkla... 24 ay diye bir zaman veremez yasaya göre 12 ay kalıp ekstra ücret ödemeden çıkabilirsiniz haberiniz olsun. ItsAllGoodman dedi: Gerçek site değil zaten. Superonline'ın gerçek sitesinin URL'si bu: TURKCELL SUPERONLINE Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilk sırada çıktı türkcell internet yazınca . Muhammet Mustafa Günaltın dedi: Site dolandırıcı sitesi gibi bune ya Genişletmek için tıkla... İlk sırada çıktı site gerçekten kontrol etmek lazım.
Turkish Delight dedi: Aşırı mantıksız. İlk 6 ay 99 TL, son 18 ay 399 TL 24 ay kalma sözüne fiyat. Genişletmek için tıkla... 24 ay diye bir zaman veremez yasaya göre 12 ay kalıp ekstra ücret ödemeden çıkabilirsiniz haberiniz olsun. ItsAllGoodman dedi: Gerçek site değil zaten. Superonline'ın gerçek sitesinin URL'si bu: TURKCELL SUPERONLINE Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilk sırada çıktı türkcell internet yazınca . Muhammet Mustafa Günaltın dedi: Site dolandırıcı sitesi gibi bune ya Genişletmek için tıkla... İlk sırada çıktı site gerçekten kontrol etmek lazım.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.270 Makaleler 3 Çözümler 197 12 Kasım 2022 #19 Melys dedi: Teşekkür ederim ilk sırada çıktı türkcell internet yazınca . Genişletmek için tıkla... Reklam verip en üste çıkartıyorlar dolandırıcı siteler. Çoğu şey için geçerli bu.
Melys dedi: Teşekkür ederim ilk sırada çıktı türkcell internet yazınca . Genişletmek için tıkla... Reklam verip en üste çıkartıyorlar dolandırıcı siteler. Çoğu şey için geçerli bu.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.923 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #20 Melys dedi: 24 ay diye bir zaman veremez yasaya göre 12 ay kalıp ekstra ücret ödemeden çıkabilirsiniz haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. 1 yıldan uzun süreli taahhütlerin feshi
Melys dedi: 24 ay diye bir zaman veremez yasaya göre 12 ay kalıp ekstra ücret ödemeden çıkabilirsiniz haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. 1 yıldan uzun süreli taahhütlerin feshi