Turkcell Superonline Fiber 1000Mbps Paketi Alınır mı?

Aynı paketi kullanıyorum aldım gayet memnunum. Daha da zamlanır 24 ay almak en mantıklısı 12 alıp 310 ödemektense.

Ara hoplarda yük altında packet loss çıkıyor mu? Pingplotter tarzı bir program ile denediniz mi tracert testi yapmayı?

Rıpe network coordination centre diye bir değişiklik oldu Superonline da eskiden IP infosunda bu yazmiyordu.

Ara hoplarda yük altında packet loss çıkıyor mu? Pingplotter tarzı bir program ile denediniz mi tracert testi yapmayı?
Oyunlarda herhangi bir ani ping yükselmesi yükselmesi olmuyor. Gayet stabil. Bufferbloat testimde çok iyi değil ama unloaded değeri yüksek olduğu için low latency kısmında uyarı çıkıyor.

Hocam rica etsem Speedtest Store uygulaması üzerinden yaptığınız bir testi atabilir misiniz? Yüzde 25 lossum var. Sürekli loss alıyorum. Sizde böyle bir sorun var mı?

Dosya Ekleri

• 25 loss.png
    40 KB · Görüntüleme: 54
Totalde aylık 325 TL'ye geliyor. Aynı paketi kullanıyorum 12 Aylık şekilde 315 TL veriyorum ama şu an daha pahalı. 800/20 şeklinde hız alıyorum.

Hocam rica etsem Speedtest Store uygulaması üzerinden yaptığınız bir testi atabilir misiniz? Yüzde 25 lossum var. Sürekli loss alıyorum. Sizde böyle bir sorun var mı?

Bu şeklide ama kablo ile test ettim. Siz de kablolu test yapın eğer kablolu yapmadıysanız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…