Turkcell Superonline interneti çok yavaş

Hocam eger gercekten 8 Mbps ise bu hizlari bile almamaniz lazim. Altyapi fiber ise acilen ust paketlere gecmenizi oneriyorum.

Hocam TP-Link ile Wi-Fi kullanıyordum onceden 20 MB zor alıyordu şu an download 65 70 MB upload 35 40. Ethernet ile

6 8 yıl arası kullanıyoruz maalesef ailem en iyi internet bu diyor hepsi Türk Telekom'dan çekiyor diyor tek sorun en pahalı internete para veriyoruz depremde çekmiyor

Aynen öyle benim de ailem aldı diyorum dandik internet anlatamıyorum.

Hocam eger gercekten 8 Mbps ise bu hizlari bile almamaniz lazim. Altyapi fiber ise acilen ust paketlere gecmenizi oneriyorum.

Evet hocam klasik Superonline, ailemle yaşıyorum ailem izin verse değiştirmeme alırım da maalesef şu internet iyi deyip duruyorlar.

Hocam ping yuk sirasinda degisiyor olabilir. Arka plandaki islemlerinize dikkat edin.

Hocam kapalı hiçbir şey açık değil bu sekme ile oyun hariç.

Keşke dinleseler bizi...

Hocam ailenizin kontrolunde ise sozlesme isleri, yapacak tek şey kablolu baglanti saglamak ve bu tarz problemlerde yapilan en sık şey olan modemi yeniden baslatmak ya da resetlemek.

Hocam ailenizin kontrolunde ise sozlesme isleri, yapacak tek şey kablolu baglanti saglamak ve bu tarz problemlerde yapilan en sık şey olan modemi yeniden baslatmak ya da resetlemek.
Tamam denerim hocam resetlemeyi ve başlatmayı .

Ben resetleyince fabrika ayarlarına döndü 3 saat internetsiz kaldım ailem bana kızıyor xD sinirim bozuluyor artık herkese

Hocam hiç bakmadım vallaha , nereden öğreniliyor?
Modeme giren kablo inceyse DSL, kalınsa CAT6 kablodur. 8 mbps aldığına göre büyük ihtimal DSL altyapı kullanıyorsun. O internetten bir şey bekleme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…