Turkcell Superonline ISS 2019 Taahhütlü Kullanıcılar

Graiudus

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Bugün Superonline müşteri hizmetleriyle konuştum. Şu anda 90 TL'ye AKN'siz 25 MBps olan Platin Paket tarifesini kullanmaktayım.
Müşteri hizmetindeki kadın yılbaşından sonra fiyatta ve hız değerlerimde bir değişiklik olmayacağınız söyledi. Aynı şekilde taahhütüm bitesiye kadar kullanabileceğimi söyledi.
Aklıma takılan bir soruyu yönelttim;
Ben interneti bağlattığımda 70 TL'ye 100 GB AKN'li 25 MBps paketler de vardı. Bu tarifeleri kullananlara ne olacak diye sordum. 70 TL'ye AKN'siz 25 MBps kullanacaklarını söylediler.
Normal bir şekilde ben de tepki gösterdim. Ben neden 20 TL fazla ödüyorum diye. Fiyatlandırma aynı kalsın biraz hız yükseltmesi yapın teklifinde bulundum. İki kullanıcı arasında eşitlik sağlansın diye, taahhüt dolayısıyla yapamayacaklarını söylediler. Talebinizi iletebilirim felan dediler talep oluşturdum da bir şey çıkacağını zannetmiyorum.

Neyse ki zam yemedim. (Taahhüt bitene kadar )

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı soruyu bende yönelttim fiyatlarda değişiklik yapıcaz dediler ucuza kullananlarla pahalıya kullananların ortak noktası buluncakmış iki tarafıda mağdur etmemek için.

Beni de bu gün aradılar ama yetişemedim. Tekrar aramaya çok korktum fiyata zam geldi diyecekler diye Demek fiyatlar sabit çok sevindim yarın ararım

Benim tarifem de aynı. Düşününce insanın zoruna gidiyor ama taahhütler bitince göreceğiz asıl haksızlığı. Şu anki durumun yanında çok daha büyük bir sorun bekliyor bizleri. Birkaç ay sonra bitiyor benim sözleşmem. O zamana kadar fiyatları düzgün bir seviyeye çekerler umarım. Ben şimdilik diğer abonelere göre 20 TL fazla ödemeye razıyım.

Yapıcakları sistem tek fiyat olucak yani ucuz kullananlar tahminen daha yüksek ödiycek pahalı kullanan da daha ucuz 8 , 16 , 24 hızların fiyatları sabit olucak yani. Taahhüt bitiminden sonra herkes bu fiyata geçicek. Yoksa pahalı kullananla ucuz kullanan aynı hızı aynı para alıyor olur haksızlık doğar.

Beni bu gün (Superonline) tekrar aradı. Geçen yetişemedim bu sefer açtım 5 TL'ye AKK'nizi 50 GB yapalım mı dediler Acaba herkesin AKK'si kalmıyor mu daha 1.5 sene taahhüdüm var. AKK etkilemiyor indirmelerimi gece yaptığım için 35 GB kullanıyorum sıkıntıda çıkmıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…