L LaniakeaSK Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Merhaba. Turkcell Superonline'dan Türk Telekom'a geçiş yapacağım. Turkcell Superonline hangi aksesuarları geri istiyor? Eğer ki modemi teslim etmezsem ücret öder miyim? Modemi kutusu nerede bilmiyorum.
Merhaba. Turkcell Superonline'dan Türk Telekom'a geçiş yapacağım. Turkcell Superonline hangi aksesuarları geri istiyor? Eğer ki modemi teslim etmezsem ücret öder miyim? Modemi kutusu nerede bilmiyorum.
H hemrekir Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 54 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 Evet,ücret alıyorlar.Bir şikayet sitesinde Turkcell'in modem için 500 tl civarı bir ücret aldığı yazılmış.
Evet,ücret alıyorlar.Bir şikayet sitesinde Turkcell'in modem için 500 tl civarı bir ücret aldığı yazılmış.
L LaniakeaSK Decapat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 hemrekir dedi: Evet,ücret alıyorlar.Bir şikayet sitesinde Turkcell'in modem için 500 tl civarı bir ücret aldığı yazılmış. Genişletmek için tıkla... Peki modem haricinde başka neleri istiyorlar? Ayrıca paket lazım mı? LaniakeaSK dedi: Peki modem haricinde başka neleri istiyorlar? Ayrıca paket lazım mı? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri ile konuştum. Sadece modem ve adaptörü teslim etmek yetiyormuş. Son düzenleme: 24 Haziran 2023
hemrekir dedi: Evet,ücret alıyorlar.Bir şikayet sitesinde Turkcell'in modem için 500 tl civarı bir ücret aldığı yazılmış. Genişletmek için tıkla... Peki modem haricinde başka neleri istiyorlar? Ayrıca paket lazım mı? LaniakeaSK dedi: Peki modem haricinde başka neleri istiyorlar? Ayrıca paket lazım mı? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleri ile konuştum. Sadece modem ve adaptörü teslim etmek yetiyormuş.