Turkcell Superonline modemi VDSL mi?

Dogan Akar

Hectopat
Daha fazla  
24 Mbps Superonline internetin yanında modem geliyor mu? Eğer geliyorsa gelen modem iyi mi?

Şahsen kısa bir süre kullanmışlığım var, VDSL destekliydi ama über bir modem değil; sıradan, anten çubuğu olmayan ve Türkcell makyajlı idi.
Siz gene bir bilgi edinin; paketteki hızı verecek modem koyarlar, belki daha üstünü de destekleyen (ola ki paket yükseltirsiniz diye).

Sıradan pek bir özelliği olmayan bir modem diyorsunuz yani. En azından eski ADSL TTNET modeminden iyidir

Huawei ise lanet olsun ona. Şu an Wi-Fi 6 ZTE kullanıyorum 35 Mbps hızım Wi-Fi ile 35 veriyor 4.2 mb/sn indirme yapıyorum çok memnunum.

Huawei ise lanet olsun ona. Şu an Wi-Fi 6 ZTE kullanıyorum 35 Mbps hızım Wi-Fi ile 35 veriyor 4.2 mb/sn indirme yapıyorum çok memnunum.
Katılıyorum. Modem ücretini zaten aylık faturaya yansıtıyorlar ek olarak. O yüzden araştırıp güzel bir modeme yatırım yapmak akıl karı olacaktır. Wifi 6 değil ama önceden aldığım ASUS çift bant modemimi kullanıyorum; memnunum.

İfadeler: Vio

Bizde yansıtma olmadan direkt 107 ödüyoruz. Sert bir dille konuşursan paşa paşa veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…