Turkcell Superonline Ping Sorunu

yilmazdanis

Decapat
Merhaba hayırlı akşamlar.
Yaklaşık 1 haftadır oyunlarımda olsun discort olsun aşırı yoğunlukta ping oluşmakta.
Turkcell Superonline kullanmaktayım ve speed test yapmamın sonucunda downloadım pingim ve uploadım çok iyi ama oyunlarda örnek Apex olsun PUBG olsun aşırı ping mevcut. Discortta arkadaşlarımla bile konuşacak derman kalmıyor ping yüzünden. Evime Turkcell Superonline'dan personel geldi hat değerlerine baktığında hat değerlerinin normal olduğu söylendi. Sizlerden ricam bu neden kaynaklanır? Allah için dostlar bana bir destekci yardımcı olun lütfen. Pingle başım belada.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gündür arkadaşımda da benzer problem var. 1-2 dk'ya bir internetine bir şeyler oluyor ve TS'de sesleri kesik geliyor ve anlaşılmıyor. TS'den ve oyunlardan düşüyor. Fiber altyapıda ve 100mbps hız alıyor.

• Bilgisayarınızda arka planda bir şeyler indiriliyor olabilir.
  • Düşük MBPS değerleri aldığınız zamanlarda her ne kadar pinge etkisi olmasa da paket kaybına neden olacaktır.
  • Bir de lütfen yanlış anlamayın Wi-Fi üzerinden telefon tablet vs. gibi cihazların da sizin internetinizi kullanırken ping zımplamaları olabilir.
Not: 2 sene Superonline kullandım oyunlarda ve programlarda asla İSS kaynaklı bir sorun yaşamadım ama TTNET'e geçtiğim günden beri en az ayda birkaç defa saçma durumlarla internetime bi' şeyler oluyor.

Bende aksine Telekom fiberde hiç bir sorun yaşamıyorum. Superonline fiber çok kötüydü. Bölgeden bölgeye değişiyor demekki.

Bende aksine Telekom fiberde hiç bir sorun yaşamıyorum. Superonline fiber çok kötüydü. Bölgeden bölgeye değişiyor demekki.
Maalesef değişiyor nedendir benim sahip olduğum bilgi kümeciği bunun cevabını bulamıyor maalesef. Türkiye'nin tamamına da iyi bir internet gelmesini temenni ediyorum.

ADSL mi, fiber mi?
Adsl 8 mbs ama dediğim gibi internette bişi yok gözüküyor sürekli oyundan kaynaklı
Arka tarafça çalışan uygulamaları çoğunlukla kapatıyorum. Eşimin telefonu bağlı ama dediğim gibi 1 hafta öncede bağlı olmasına rağmen sorun yoktu ondan kaynaklancağını sanmıyorum ama bu elektrik hat üzerinden wifi bağladım dual adaptor ondan kaynaklanırmı bilmiyorum
Maalesef değişiyor nedendir benim sahip olduğum bilgi kümeciği bunun cevabını bulamıyor maalesef. Türkiye'nin tamamına da iyi bir internet gelmesini temenni ediyorum.
Onu bunu bilmemde hangi firmaya geçersen geç hepsi türk telekoma ait. Hepsi aynı hattı kullanmakta. Ve dediğim gibi bakalım fiber gelince düzelicekmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…