Turkcell Superonline vs TurkNet

TurkNet altyapı sorgulamasi 100 megabit gösteriyor.
TürkNet TT altyapısı ile en fazla 100 MBPS verebiliyor çünkü, TürkNet ile 1000 MBPS almak için TT değil, TürkNet GigaFiber (TürkNet'in kendi altyapısı) altyapısı gerekli.

TurkNet TT altyapısı ile en fazla 100 Mbps verebiliyor çünkü, TurkNet ile 1000 Mbps almak için TT değil, TurkNet GigaFiber (TurkNet'in kendi altyapısı) altyapısı gerekli.

Nasıl yani bizim ev 1000 MB destekliyor mu? Ama komşularda 100 MB alıyorlar.

Türk Telekom'dan 1000 MBPS'lik tarifeye geçip 1000 MBPS hız alabilirsiniz ama fiyatları aşırı fahiş. Komşuların kullandığı 100'lük dür.

Abim altyapili Turkcell modem kullaniyordu KYK'da kaldigindan Turkcell 1-2ay iyi çekip internet hızını sonradan kısıyormuş dedi.

Hocam açıkçası ben fiber internet Türk Telekom kullanıyorum 100 megapiksel hızında ben memnunum yani genel olarak evde kaç kişinin kullandığı da önemli.

Şu an sizde herhangi bir modem var mı internet bağlı mı ?

Bu arada Türk Telekom altyapısı üzerinden Superonline kullanılamıyorsa Superonline kullanamazsınız.

Bu arada Türk Telekom altyapısı üzerinden Superonline kullanılamıyorsa Superonline kullanamazsınız.

Hocam bence siz yanlış anladınız altyapı 100megabit ama fiberi o cihaz sağlıyor yani normalde sadece modem baglansa vsdl oda çok kötü biliyorsunuz.

Vodafone operatörü bağlı modemde Türk Telekom 35 megabite 570TL veriyorum genel olarak 6 kişi kullanıyoruz.

Ve o cihaz ısındığından ve kablosundan dolayı kopmalar, yavaşlamalar oluyor onu da düzelteceğiz servis çağırıp.

Yanlış anladığımı sanmıyorum. Evinizde ONT cihazı var, yani bu da FTTH demek. Türk Telekom üzerinden 1000 MBPS alabilmeniz mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…