Turkcell Superonline'a geçilmeli mi?

Alperen S

Kilopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
İnsan Kaynakları Uzmanı
Şu anda Netspeed kullanmaktayım, aylık 650 lira fatura ödemekteyim ve 100 megabit download, 20 megabit upload almaktayım.

Binamıza Superonline hat döşedi ve kapımıza kadar gelip 1000 megabit download 50 megabit upload 1 yıl taahhüttünüze aylık 700 TL dediler.

Fiyat ve sunduğu hızlar olarak Turkcell'in çok fazla önde olduğu aşikar benim asıl sormak istediğim konu nasıl bir markadır ileride sıkıntı yaşar mıyım? 3 ay sonra taahhüt var diye bozarlar mı? Güvenlik ve gizlilik bakımından nasıldır?

Hayır yapılan taahhüdü bozmazlar. Çok sansür var sansüronline'da. Onu da 3. parti yazılımlar goodbyedpi falan gibi bypass edebiliyorsunuz. 10 katı hıza geçip aynı parayı ödemek mantıklı.

Emin olmayarak söylüyorum ki sanırım bu tarife yeni ve güncel kullanıcılar için,yinede bir sorun.
Bende 2 aydır falan kullanıyorum internet kötü çekmiyor ama modemin arayüzünden internet ikiye ayrılmıyor sanırım ben bulamadım,benim telefonum internete 5 Ghz'de bağlanıyor ve uzaktan biraz zorlanıyor normal olarak.

Hayır yapılan taahhüdü bozmazlar. Çok sansür var sansüronline'da. Onu da 3. parti yazılımlar goodbyedpi falan gibi bypass edebiliyorsunuz. 10 katı hıza geçip aynı parayı ödemek mantıklı.
Evet Sansüronline biraz sıkıntı ama çözümünü buldum:

SplitWire-Turkey yüklüyorsunuz onun içinde bir kaç tane farklı dpi var birisini yüklüyorsunuz.
İkinci olarak en önemli olan YogaDNS'i kuruyorsunuz ve Quad9 seçmeniz gerekiyor çünkü Sansüronline çoğu DNS'i engelliyor.

Bende 1 hafta önce yükledim bunları bir sorun olursa belirtirim.

Açıkçası bu hızlara çıkmak istiyorum ama dns işi benim için bu kadar uğraştırıcı olacaksa çok da hızlı bir internete gerek yok açıkçası

DNS Kurmanın bu kadar meşakkatli olacağını düşünmemiştim. Sırf DNS meselesi yüzünden sanırım geçmeyeceğim

5-10dk sürecek bir iş ama yinede size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…