Klasik pazarlamacı kafası. Böyle şeylere inanmayın.8 Mbpsmiz başka firmanın 16'sı gibi bir cümle kurdu.
Önceden bilgi almak için Turkcell bayisine gittiğimde bizim 8Mbps'miz başka firmanın 16'sı gibi bir cümle kurdu. Böyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de bir sormak istedim. Böyle bir durum olabilir mi? Oraya sormam gereken sorular nelerdir? Bu konuları pek anlamıyorum da. VDSL mi ADSL mi diye sormak gerekiyor diyeni gördüm, tek bilgim bu. Yardımcı olabilirseniz sevinirim salı günü bayiye gideceğim.
Turkcell Superonline Fiber İnternet Kampanyaları | Hızlı Ev İnterneti
Turkcell Superonline Fiber İnternet kampanyalarına hızlıca başvurmak için hemen tıklayın!www.superonline.net
Bu bağlantıdan sorgulayın. Yakında internet varsa sizin oraya da isteyin.
Eğer site yerleşiminde ve eve kadar fiber altyapınız yok ise o eleman sallamış.
Çünkü eve kadar olmayan tüm sistemler birbirine yakın ve onların 16'sı bizim 8 kadar diye bir durum yok.
Bu konuda bir bilgi vermediler ne söylesem yalan olur.16 Mbps üzeri verilmiyorsa büyük ihtimalle ADSL. Ayrıca ev telefonu numarası da tanımlıyorlar mı?
Teşekkürler.Klasik pazarlamacı kafası. Böyle şeylere inanmayın.
İlk önce altyapı durumunu sorgulamakla başla. İnternet sağlayıcıların kendi sitelerinde adres bilgilerini girerek bakabilirsin. ADSL en fazla 16 verir, 100'e kadar ise VDSL. Atacağım sitelerden altyapına bakıp fotoğraf atar mısın?
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!www.netspeed.com.tr İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Eğer yakınlarınızdaki binada fiber varsa, altyapısı mahallenizden/caddenizden/sokağınızdan geçiyor demektir. Yani binanızda dağıtım kutusu yok. Güzel haber sadece bir dağıtım kutusu koyularak çözülebilecek bir işlem. Sadece yapmanız gereken tüm bina sakinlerinin rızasını almak. Zaten ücretsiz yapıyorlar. Tabi onların işinin zorlaştığı kısım kanalizasyon gibi telefon ve data hatlarının geçtiği tüneller sizin orada var mı? Yoksa üşenirler yapmazlar, uğraştırırlar. Bizim burada var. Zamanında altyapısı çok güzel döşendi. Binaya yazı asıyorlar. İnternet altyapınız var bizi arayın diye. (Türksat kablonet var. Kimse o yüzden gerek bile duymuyor.) Aradığımda da bu şekilde söyledi operatör arkadaş.Bölgenizde Turkcell Superonline fiber hizmet potansiyeli mevcuttur. Yazıyor anlaşılan var. Peki ne kadar sürede bağlarlar? Şimdi orada söylenene tam güvenemiyorum pandemi dönemi vs. diye geciktirirler düşüncesi var ondan korkuyorum.
Teşekkür ederim.
Bu konuda bir bilgi vermediler ne söylesem yalan olur.
Teşekkürler.
Eğer yakınlarınızdaki binada fiber varsa, altyapısı mahallenizden/caddenizden/sokağınızdan geçiyor demektir. Yani binanızda dağıtım kutusu yok. Güzel haber sadece bir dağıtım kutusu koyularak çözülebilecek bir işlem. Sadece yapmanız gereken tüm bina sakinlerinin rızasını almak. Zaten ücretsiz yapıyorlar. Tabi onların işinin zorlaştığı kısım kanalizasyon gibi telefon ve data hatlarının geçtiği tüneller sizin orada var mı? Yoksa üşenirler yapmazlar, uğraştırırlar. Bizim burada var. Zamanında altyapısı çok güzel döşendi. Binaya yazı asıyorlar. İnternet altyapınız var bizi arayın diye. (Türksat Kablonet var. Kimse o yüzden gerek bile duymuyor.) Aradığımda da bu şekilde söyledi operatör arkadaş.
Eğer yakınlarınızdaki binada fiber varsa, altyapısı mahallenizden/caddenizden/sokağınızdan geçiyor demektir. Yani binanızda dağıtım kutusu yok. Güzel haber sadece bir dağıtım kutusu koyularak çözülebilecek bir işlem. Sadece yapmanız gereken tüm bina sakinlerinin rızasını almak. Zaten ücretsiz yapıyorlar. Tabi onların işinin zorlaştığı kısım kanalizasyon gibi telefon ve data hatlarının geçtiği tüneller sizin orada var mı? Yoksa üşenirler yapmazlar, uğraştırırlar. Bizim burada var. Zamanında altyapısı çok güzel döşendi. Binaya yazı asıyorlar. İnternet altyapınız var bizi arayın diye. (Türksat Kablonet var. Kimse o yüzden gerek bile duymuyor.) Aradığımda da bu şekilde söyledi operatör arkadaş.