Turkcell Superonline'da DNS değiştirilmesine rağmen Discord'a girmiyor

Nasıl hızlandırabiliriz deyince 100'den 30a düştü sandım. Normalde de 30 kullanıyorsanız düşmemiş demek ki. Sizin için yeterliyse hızlandırmaya da gerek yok demektir

Yok yavaşladı bayağı ondan diyorum, YouTube falan giremiyorum mesela çok uzun sürüyor.

Hocam ben her şeyi aynı şekilde yaptım internetim superonline ancak hala discord un uygulaması açılmıyor.

Hocam ben her şeyi aynı şekilde yaptım internetim superonline ancak hala discord un uygulaması açılmıyor.
Konu haricinde. Goodbydpi araştırın. Ben dahil superonline kullanıcıların %90ında çalışıyor. Recep b. nin vidyosunu izleyin

Konu haricinde. Goodbydpi araştırın. Ben dahil Superonline kullanıcıların %90ında çalışıyor. Recep b. Nin videosunu izleyin.

Denedim ancak olmadı tek tek tüm Superonline alternatiflerini denedim goodbydpi da ki ancak girmiyor Discord'a.

GoodbyeDPI pasif DPI bypass aracıdır, Türk Telekom gibi aktif DPI kullanan internet sağlayıcılarından çalışmaz.

Emin olun Türk Telekom'un uyguladı sansürler Superonline'ın uyguladığı sansürler kadar ağır değil.

Bu zaten açık bir gerçek, DNS değiştirmeyi bile blocklayan bir zihniyetten neden internet hizmeti alırsın ki zaten.

Bu zaten açık bir gerçek, DNS değiştirmeyi bile blocklayan bir zihniyetten neden internet hizmeti alırsın ki zaten.

Başka bir çaren olmayınca mecbur kalıyorsun yoksa ben de istemem sırf DNS değiştirmek için saçma sapan uğraşmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…