Turkcell T11 boot olmuyor

Nonjekal

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşımın ilk telefonu imiş bakabilir misin diye rica etti. Telefonu şarja taktığım gibi ekrana Turkcell yazısı geliyor 10 saniye kadar sonra animasyon giriyor ancak boot etmiyor ve ne yaptıysam recovery moda giremedim. Elimdeki batarya hayli eski ondan da şüpheleniyorum ancak elimde başka alternatifi yok. Mümkünse veriyi kurtararak üstüne ROM yazıp cihazi kurtarmak istiyorum fakat Google üzerinde pek bilgiye ulaşamadım. Önceden uğraşmış yahut elinde ROM linki bulunan vardır umarım.

Bilgisayara bağlayınca cihaz görünüyor mu?

Sayılır cihazı taşınabilir aygıtlar üstüne F: Olarak bilgisayarım kısmında CD sürücüsü olarak gözüküyor ayrıca reset attığında bağlantı kesilip geri geliyor.

Pili değiştirmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer yazılım ararsanız ZTE Racer II P728t olarak arasanız sonuç bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Sağ olun hocam cihazı ilk başladığımda ZTE driver gibi bir klasorde çıkmıştı ancak şu an göremiyorum nedense.

Pili değiştirmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Eğer yazılım ararsanız ZTE Racer II P728t olarak arasanız sonuç bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu sefer dosyayı kopyalamayı başardım sanırım bataryadan sistem tamamen boot olamıyor.

Son düzenleme:

Yaklaşık bir saattir şarjda ancak çözüm olmadı şarjdan kesince direkt kapanıyor ancak sağ olun hocam yazılım atmak için ROM buldum sıra nasıl ataacgimi bulmaya ve evet haklısınız en mantıklısı sağlam batarya bulmak cihaz brick olmasın boş yere.

ZTE Racer II Stock Firmware ROM (Flash File) ekteki dosyayı SD karta atıp recoveryden flashladım cihaz flashlanmadığını söyledi ama reboot atınca sorunsuz açıldı benzer sorun yaşayan olursa denemenizi tavsiye ederim. ZTE artık linki yaşatmak istemezse dosya bende var ulaşırsanız atabilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…