Turkcell T20 ICS Android 4.0 Temalı ROM

merhabalar, nasıl yaptığınızı paylaşırsanız bizde fikir almış oluruz
Hocam ROM'u kurduktan sonra hi suite ile bağlanamiyoruz. Telefonun içine kendi eklentisini yüklemek istiyor ama telefon izin vermiyor. Hi suite apk dosyasini manuel olarak yüklemeye çaliştim, ona da izin vermiyor.

Dediklerini harfiyen uyguladım. Yeniden başlattıktan sonra huawei logosu ve altında modeli yazan bir açılış resmi çıkıyor ve de orda kalıyor.
Sorun root olmadığımdan olabilir diye düşündüm, root yaptım fakat sonuç hala aynı.

Arkadaşlar ben yaklaşık yirmi gündür bu ROM'u kullanıyorum ve kesinlikle stabil değil, kimseye önermiyorum. Başlarda bir sıkıntı yokmuş gibi geliyor ama zamanla telefon kilitlenip kendi kendine reset amaya başlıyor. Peki o zaman neden hala kullanıyorsun diye sorarsanız başka ROM'a geçmeye üşeniyordum. Az önce en sonunda ana ekranım kilitlendi, artık sadece telefonu kilitleyip açabiliyorum. Bütün datalarımı silmek zorunda kaldım tekrar çalışabilmesi için, bilginize.

kardeş ben rom inderemedim link bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…