Eylül 2011'den beri T20 kullanıyorum, 3 kez servise gönderdim, son gittiğinde telefon yenilendi yani anakartı değişti ancak problem hala devam ediyor.
Telefon 3G olarak internete bağlanıyor (ekranda "H" harfi çıkıyor) ve Wi-Fi Hotspotu açarak dizüstü bilgisayarımı telefon üzerinden internete bağlanıyorum. Bir süre sonra internette sayfalar açılmamaya başlıyor. Telefon üzerinden interneti kapatıp açınca tekrardan bilgisayarımdan internete girmeye devam edebiliyorum. Bir süre sonra yine kesiliyor, telefon üzerinden interneti tekrar kapatıp açıyorum.....bu böylece devam ediyor.
Hatta internet paketim aylık 4GB olduğu için zaman zaman Bittorrenti kullanarak da dosya indiriyorum. EKrandan indrime hızı giderek yavaşlıyor ve en sonunda duruyor. Telefon üzerinden interneti kapatıp açınca tekrardan indirmeye devam ediyor (450 kb/sec'a kadar hız gördüm)
Bu tür bir problem yaşayan yada neden kaylandığını bilen varsa deneyimini paylaşabilirse çok sevinirim. Bu problem yüzünden telefonu satmayı düşünüyorum.