DenizAslan Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi turkcell den aldığım t40 telefonu wifi konusunda beni sıkıntıya sokuyor. Güvenlik türü WEP olan wifilere bağlanmıyor. Cevaplarınız için teşekkürler Not:Root atmak istemiyorum.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi turkcell den aldığım t40 telefonu wifi konusunda beni sıkıntıya sokuyor. Güvenlik türü WEP olan wifilere bağlanmıyor. Cevaplarınız için teşekkürler Not:Root atmak istemiyorum.
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2014 #2 En iyisi garantiye götürmek.
DenizAslan Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2014 #3 Bilgehan Demirkaya dedi: En iyisi garantiye götürmek. Genişletmek için tıkla... En sonunda senin dediğin gibi olacak heralde
Bilgehan Demirkaya dedi: En iyisi garantiye götürmek. Genişletmek için tıkla... En sonunda senin dediğin gibi olacak heralde
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2014 #4 Bence en iyisi bakımını da yaptır.Tam takım kullanırsın.