Turkcell T50 Alındı

Makaleler
69
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523789582
Merhaba arkadaşlar. Çok şükür turkcell t50'yi aldım. Telefonu çok beğendim. İçinden çıkan kulaklık birazcık kullanıma ideal değil ama kulağınıza oturtduğunuz zaman çok güzel ses veriyor. Şuan daha telefonu açmadım ama bilgisayarda denedim. Çok güzel. (Bilgisayarda da ''Dolby'' var.) Alacak herkese önerebilirim. Telefonu öneren arkadaşlardan allah razı olsun. İyi akşamlar. :) Soru sorabilirsiniz. Kesin cevap yazacağım. :)

En merak ettiğim konulardan birisi dokumatiği ne durumda acaba menülerde aksama varmı? Bende alacağım 2 ay'a inşallah.

Hayırlı olsun. Hattınız nedir ?
Turkcell.

Menü düzeni nasıl telefonun?
Menü düzeni klasik.

Stabilite nasıl? WI-FI açıldığında kasma oluyor mu?
Hayır, herhangi bir kasma söz konusu değil.

En merak ettiğim konulardan birisi dokumatiği ne durumda acaba menülerde aksama varmı? Bende alacağım 2 ay'a inşallah.
Menülerde aksama yok. Dokunmatiği gayet iyi. Ancak bir jelatin almakta yarar var. :)

Şöyle bir ekleme yapayım: İlk aldığım zamanlar iyi olan telefon gittikçe şişti ve şuan kasma konusunda çok sıkıntılar yaşıyorum. Güncelleme zaten gelmiyor. 2.el falan alacak varsa almasın. 1.5 sene önceki heyecanla yazmış olduğum yorumlara bakıyorum da hiç öyle bir telefon değilmiş. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı