Turkcell T50 İlk Güncellemesini Aldı

Yeni bir çözüm eklenirse haberdar ederim.

Bekliyorum Çıldırdım Çünkü

Yazılım olarak sıkıntılı. Telefon güncelleme aldı. Telefon ama verileri temizle yaptık güncelleme daha gelmiyor. Ya telefonu bayiye götürecez yada turkcell güncellemeyi geri çekti gelmesini bekliyecez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neresi sıkıntılı kardeş? Nette hiç öyle bir makale yok.

Başka Forumlardada Yazıyor Yazılım Güncellemesi Verilerini Temizleyince Güncelleme Kayboluyor Ayrıca sim kart hatası oluyor bide veri açık olmassa kimse ulaşamıyor sana arayanlar ulaşamıyor sıkıntı var ve bazı forumlardada var

Alırızda Geç Alırız Tabi İnşallah Alırız Gelmedi Ama Hala Bana Temizledikten Sonra bide root çıkmadı ya

Root yapabilen bir uygulama var ama virüslü diyor bilgisayarım, indirme sitesinden kaynaklıdır herhalde. Sağlam bir link bulunca onun da yöntemini yazarım.

Beyler aklıma bir şey geldi. Birimiz telefonu fabrika ayarlarına çevirip yeniden deneyelim. Olursa hepimiz yaparız. Olur mu?

Denedik. Olmadı hard reset yaptık. Olmadı ZTE'nin sitesindeki ROM u yükledik yine olmadı. Vicdan azabı çekiyorum. İnşallah güncelleme gelir

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler aklıma bir şey geldi. Birimiz telefonu fabrika ayarlarına çevirip yeniden deneyelim. Olursa hepimiz yaparız. Olur mu?
Biri şöyle diyor:
Turkcell yaşanan yoğunluktan dolayı güncelleme ile alakalı serverları kapatmış gözüküyor. Yarın gün içerisinde güncellemenin OTA yoluyla devam etmesini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…