Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Temmuz 2014 #1 T50'yi root etmek için biraz araştırma yaptım ama maalesef çıkmaz sokak gibi. Cihazın işletim sistemi çok yeni. Güncel Kitkat'lar için evrensel bir root beklemekten başka çare yok gibi.
T50'yi root etmek için biraz araştırma yaptım ama maalesef çıkmaz sokak gibi. Cihazın işletim sistemi çok yeni. Güncel Kitkat'lar için evrensel bir root beklemekten başka çare yok gibi.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2014 #2 Hocam T11 ve başka telefonlarda denediğim Root'cu diye bir proğram var acaba o işe yaramaz mı ki ?
azhan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2014 #3 Dostum telefonda rootcu vb gibi root uygulamalarını denedim ama herhangi bir sonuç alamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2014
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2014 #4 azhan dedi: Dostum telefonda rootcu vb gibi root uygulamalarını denedim ama herhangi bir sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Sadece bir tahmin'di olcağından emin değildim, böylelikle denenmiş oldu .
azhan dedi: Dostum telefonda rootcu vb gibi root uygulamalarını denedim ama herhangi bir sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Sadece bir tahmin'di olcağından emin değildim, böylelikle denenmiş oldu .