M musti1971 Megapat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #1 Bende t50 var wifi tuşuna bastığımda işlemiyor yani tıklıyorum ama tepki vermiyor yani şuan kapalı ama tıklıyorum hala kapalı açılmıyo telefonu fabrika ayarlarına filan sıfırladım olmadı çaresini bilen varmı ?
Bende t50 var wifi tuşuna bastığımda işlemiyor yani tıklıyorum ama tepki vermiyor yani şuan kapalı ama tıklıyorum hala kapalı açılmıyo telefonu fabrika ayarlarına filan sıfırladım olmadı çaresini bilen varmı ?
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 9 Şubat 2015 #2 Farklı bir ekrandayken, ekranın wi-fi düğmesinin olduğu yere bastığınızda çalışıyor mu? Eğer çalışmıyorsa dokunmatik panelde bir arıza vardır.
Farklı bir ekrandayken, ekranın wi-fi düğmesinin olduğu yere bastığınızda çalışıyor mu? Eğer çalışmıyorsa dokunmatik panelde bir arıza vardır.
M musti1971 Megapat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2015 #3 Kardeşim her şekilde denedim olmadı dokunmatiği çalışıyor ama wifi açma tuşu çalışmıyor Kardeşim yaptım dokunmatik te sorun yok wifiyi açma düğmesine tikladığımda böle yapıyo
Kardeşim her şekilde denedim olmadı dokunmatiği çalışıyor ama wifi açma tuşu çalışmıyor Kardeşim yaptım dokunmatik te sorun yok wifiyi açma düğmesine tikladığımda böle yapıyo
Alperen Ceylan Kilopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 771 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Istanbul/Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aviyonik Sistemler Mühendisi 9 Şubat 2015 #4 Servise götürüp durumu söylerseniz yardımcı olurlar. Turkcell yeni cihaz veriyor garantisi varsa.
thecetin Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 285 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2015 #5 B19 güncellemesi geldi zte'nin sitesinden indirip yükleyin sorun çözülecektir.
M musti1971 Megapat Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2015 #6 o güncelleme mevcut