gururefeozcelikkk Picopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 45 11 Kasım 2020 #11 WaiiXD dedi: "Harici kaynaklardan uyguluma yükle" açık mı? Eğer açıksa play protect engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... nerden bakacağım?
WaiiXD dedi: "Harici kaynaklardan uyguluma yükle" açık mı? Eğer açıksa play protect engelliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... nerden bakacağım?
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 11 Kasım 2020 #12 Genellikle ayarlar>güvenlik>ilave ayarlar>harici kaynaklardan uygulama yükle. Şeklinde olur.
gururefeozcelikkk Picopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 45 11 Kasım 2020 #13 WaiiXD dedi: Genellikle ayarlar>güvenlik>ilave ayarlar>harici kaynaklardan uygulama yükle. Şeklinde olur. Genişletmek için tıkla... harici kaynaklardan uygulama yükleyi bulamadım ama bilinmeyen kaynaklar var ve kapalı
WaiiXD dedi: Genellikle ayarlar>güvenlik>ilave ayarlar>harici kaynaklardan uygulama yükle. Şeklinde olur. Genişletmek için tıkla... harici kaynaklardan uygulama yükleyi bulamadım ama bilinmeyen kaynaklar var ve kapalı
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 11 Kasım 2020 #14 Bilinmeyen kaynakları açıp tekrar indirin.
gururefeozcelikkk Picopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 45 11 Kasım 2020 #15 WaiiXD dedi: Bilinmeyen kaynakları açıp tekrar indirin. Genişletmek için tıkla... yine Kökü doğrulayın dedim ve üzgünüm kök erişimi bu cihaza düzgün bir şekilde yüklü değil diyor tekrar
WaiiXD dedi: Bilinmeyen kaynakları açıp tekrar indirin. Genişletmek için tıkla... yine Kökü doğrulayın dedim ve üzgünüm kök erişimi bu cihaza düzgün bir şekilde yüklü değil diyor tekrar
WaiiXD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 1.146 Makaleler 4 Çözümler 9 11 Kasım 2020 #16 Son çare format maalesef.
gururefeozcelikkk Picopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 45 11 Kasım 2020 #17 WaiiXD dedi: Son çare format maalesef. Genişletmek için tıkla... yardımınız için teşekkürler bu akşam formatlayacağım şuan dersteyim çünkü
WaiiXD dedi: Son çare format maalesef. Genişletmek için tıkla... yardımınız için teşekkürler bu akşam formatlayacağım şuan dersteyim çünkü
Bernu Femtopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ocak 2021 #18 gururefeozcelikkk dedi: Yardımınız için teşekkürler bu akşam formatlayacağım şu an dersteyim çünkü. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu?
gururefeozcelikkk dedi: Yardımınız için teşekkürler bu akşam formatlayacağım şu an dersteyim çünkü. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu?