Turkcell taahhütü bozma ve TurkNet'e geçme

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Yaklaşık 80 liraya 16Mbps Turkcell Superonline kullanıyorum. Eylül ayının faturası geldiğinde bir sene dolmuş olacak, 12 ay taahhüt kalıyor. TurkNet'e baktım, neredeyse aynı fiyata 35Mbps olan aşağıdaki paketi görünce Turk Net'e geçme fikri tekrar kafama takıldı. Taahhütü bozarsam ne kadar ödemem gerekir, taahhütü bozup TurkNet'e geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Turk Net'e geçilmeli mi? Hızı yüksek tamam da müşteri hizmetleri vs. nasıldır? Sık internet kopmaları veya sorunlar yaşanıyor mu mesela?
türknetin çağrı merkezi ve müşteri desteği çok kötü. Eski çalıştığım şirketin alt katındaydı ofisleri. telefonda muhattap bile bulamazsın sorun çıktığında. Genellikle açmıyolar bile. Şansın varsa kurulumda sorun çıkmazsa ne ala yoksa aylarca sorun yaşayan biliyorum.

Türksat geçebilirsin benim modem çok eski olmasına rağmen böyle güzel hızlar veriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190929-152906_Speedtest.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 62
Millenicom öneririm, abonelik sürecinde ve kurulumda memnun kaldım. Telefonla arayarak bilgide verdiler. Abone olurkende sorularıma tatmin edici cevap verdiler.

Turknet tavsiye ederim Türk Telekom kullanıyordum taahhhut bitince 35 mbps 78 TL'ye kullandığım pakete 110 TL fiyat çektiler bende Turknete nakil yöntemi ile geçiş yaptım 1 Eylül'den beri 100 mbps download 4 mbps upload sıkıntısız bir şekilde kullanmaktayım ama daha 12 ay taahhütünüz olduğu için baya bir cayma bedeli çıkartır size Superonline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…