Turkcell taahhütü bozma ve TurkNet'e geçme

Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Yaklaşık 80 liraya 16Mbps Turkcell Superonline kullanıyorum. Eylül ayının faturası geldiğinde bir sene dolmuş olacak, 12 ay taahhüt kalıyor. TurkNet'e baktım, neredeyse aynı fiyata 35Mbps olan aşağıdaki paketi görünce Turk Net'e geçme fikri tekrar kafama takıldı. Taahhütü bozarsam ne kadar ödemem gerekir, taahhütü bozup TurkNet'e geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline'da aynı paketi bende kullanmaktayım Ocak ayı itibari ile taahhütüm sonlanacak.Fiyatları çok fazla yükselttikleri için bende bırakmayı düşünüyorum.Türknet banada çok cazip geliyor fakat müşteri desteği falan arkadaşlarında bahsettiği üzere çok kötü ve benim bulunduğum konumda alt yapı rezalet.35 Mbps'den felan bahsediyorlar fakat ben bunun ne kadarından faydalanırım kopukluk, teknik sorun veya yüksek ping problemleriyle karşılaşır mıyım kafamda bir sürü soru var.

Merhaba ben hiç bir sorun yaşamıyorum bölgenizde alt yapı ile ilgili bir sorun yoksa ve iç tesisatınızda sorun yoksa bir problem yaşamazsınız ayrıca müşteri desteği konusunda hiç bir problem yaşamadım online işlem merkezinden hızlı bir şekilde yardımcı oluyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…