oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 19 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bu nedir ya? Bıktım bu durumdan. Ödüyorum ödüyorum hiçbir şey kullanmamama rağmen yine çıkıyor.
Arkadaşlar bu nedir ya? Bıktım bu durumdan. Ödüyorum ödüyorum hiçbir şey kullanmamama rağmen yine çıkıyor.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 19 Mayıs 2020 #2 Vergi dostum. Her yerden vergi alındığı için normal kullansan da kullanmasanda alınıyor.
M3rl1n1 Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 230 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite öğrencisi- Gelecekte Mühendis 19 Mayıs 2020 #3 Telsiz kullanım ücreti hattın olduğu için alınıyo gibi bişey. Malesef naparsan yap ödüyorsun.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 19 Mayıs 2020 #4 Dolandırıcılık.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 19 Mayıs 2020 #5 Herkesten aliniyor.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #6 oscorp dedi: Arkadaşlar bu nedir ya? Bıktım bu durumdan. Ödüyorum ödüyorum hiçbir şey kullanmamama rağmen yine çıkıyor. Genişletmek için tıkla...
oscorp dedi: Arkadaşlar bu nedir ya? Bıktım bu durumdan. Ödüyorum ödüyorum hiçbir şey kullanmamama rağmen yine çıkıyor. Genişletmek için tıkla...
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 19 Mayıs 2020 #7 Hala var mı bilmiyorum ama sene içinde operatör değiştirirsen o sene sonuna kadar o vergiden muafsın.
Hala var mı bilmiyorum ama sene içinde operatör değiştirirsen o sene sonuna kadar o vergiden muafsın.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 19 Mayıs 2020 #8 kerb dedi: Vergi dostum. Her yerden vergi alındığı için normal kullansan da kullanmasanda alınıyor. Genişletmek için tıkla... Vergi olduğunu biliyordum da bitmemesine sinir oldum. Taksit taksit geçiriyorlar. JohnConstantine dedi: Dolandırıcılık. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Unaxpre dedi: Herkesten aliniyor. Genişletmek için tıkla... Ama bir tek ben şikayet ediyorum. 1Gülhan1 dedi: Genişletmek için tıkla... TheYOLA dedi: Hala var mı bilmiyorum ama sene içinde operatör değiştirirsen o sene sonuna kadar o vergiden muafsın. Genişletmek için tıkla... Ucuz diye Vodafone'a geçip bu çileden kurtulacağım.
kerb dedi: Vergi dostum. Her yerden vergi alındığı için normal kullansan da kullanmasanda alınıyor. Genişletmek için tıkla... Vergi olduğunu biliyordum da bitmemesine sinir oldum. Taksit taksit geçiriyorlar. JohnConstantine dedi: Dolandırıcılık. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Unaxpre dedi: Herkesten aliniyor. Genişletmek için tıkla... Ama bir tek ben şikayet ediyorum. 1Gülhan1 dedi: Genişletmek için tıkla... TheYOLA dedi: Hala var mı bilmiyorum ama sene içinde operatör değiştirirsen o sene sonuna kadar o vergiden muafsın. Genişletmek için tıkla... Ucuz diye Vodafone'a geçip bu çileden kurtulacağım.
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.199 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #9 12 ay muaf diye bir şey yok turkcellde ve vodafoneda alınmadı bir tek turk telekom hep 12 ay boyunca ödedim faturada.
12 ay muaf diye bir şey yok turkcellde ve vodafoneda alınmadı bir tek turk telekom hep 12 ay boyunca ödedim faturada.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #10 oscorp dedi: Vergi olduğunu biliyordum da bitmemesine sinir oldum. Taksit taksit geçiriyorlar. Aynen öyle. Ama bir tek ben şikayet ediyorum. Ucuz diye Vodafone'a geçip bu çileden kurtulacağım. Genişletmek için tıkla... Hukümetin ne kadar vergi alıp da hala bu ülkenin gündeminin ekonomi olduğunu bir bilsen dudağın uçuklar.
oscorp dedi: Vergi olduğunu biliyordum da bitmemesine sinir oldum. Taksit taksit geçiriyorlar. Aynen öyle. Ama bir tek ben şikayet ediyorum. Ucuz diye Vodafone'a geçip bu çileden kurtulacağım. Genişletmek için tıkla... Hukümetin ne kadar vergi alıp da hala bu ülkenin gündeminin ekonomi olduğunu bir bilsen dudağın uçuklar.