Turkcell TV+ varken Netspeed internet alabilir miyim?

J2akun

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bulamadım, özür dilerim.

Bizim evde Turkcell Superonline TV+ paketi var. (internet yok)
Fiber internet bağlatmak istiyorum. Bizimkiler Superonline'dan devam edelim diyor. Lakin ben memnun değilim.

TV+ kullanırken evde Netspeed internet sağlayıcılı internet kullanabilir miyim?

Ve Netspeed kullanan var ise görüşlerini alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline internetini fiber altyapılı olarak kullanıyor musunuz ?
Biz bir süre kullandık gayet hızı güzeldi.
Ek olarak bence ayrıntılı araştırın derim. Ben TürkNet düşünüyordum fakat Türk Telekom altyapısını kullanıyormuş. Sonra biraz daha araştırdım ve hakkında hiçte iyi şeyler söylenmiyordu bende vazgeçtim.

Superonline internetini fiber altyapılı olarak kullanıyor musunuz ?
Biz bir süre kullandık gayet hızı güzeldi.
Ek olarak bence ayrıntılı araştırın derim. Ben TürkNet düşünüyordum fakat Türk Telekom altyapısını kullanıyormuş. Sonra biraz daha araştırdım ve hakkında hiçte iyi şeyler söylenmiyordu bende vazgeçtim.
Fiber kullansam da verdiği teklif farklarına bakınca anlayacaksınız.

Eğer TV+'ın kendi makinesini kullanıyorsanız bildiğim kadarıya başka bir sağlayıcıya geçtiğiniz zaman kullanamıyorsunuz. Apple TV, Android TV Box gibi yollarla TV+ kullanıyorsanız hangi sağlayıcı olursa olsun sıkıntısız bir şekilde kullanılıyor. Ben Apple TV ile TV+ kullanıyorum mesela. Fakat şöyle bir şey var; Turkcell TV+'ın kendi makinesiyle kullandığınızda bildiğiniza gibi TV+ kotanızdan yemiyor. Fakat diğer yollarla kullandığınızda kotadan yiyor.
Edit: kota derken bahsettiğim AKN.

Kendi kutusu [emoji22]

Şimdi ayriyeten internet sağlayıcısı kullanamazmıyım?
1536672103609.jpeg

Bildiğim kadarıyla kullanamazsınız. Bu cihaz sadece Superonline Fiber altyapısında çalışıyor diye biliyorum. O yüzden AKN'den yemiyor. Ben bahsedilen cihaz ile TV+ kullanmıyorum, Apple TV ile kullanıyorum. TV+'a aylık ödeme yaptığınız Telefon numaranız ve şifrenizle girip hangi sağlayıcı olursa olsun kullanabiliyorsunuz TV+ App'ı ile. Fakat sizin gösterdiğiniz cihaz farklı çalışıyor, app üzerinden değil direk entegre olarak açıyor TV+'ı, o yüzden diğer sağlayıcılarla çalışmıyor diye biliyorum. Siz yine de isterseniz Superonline'ı arayıp sorun bakalım ne diyecekler.

Kendi kutusu [emoji22]

Şimdi ayriyeten internet sağlayıcısı kullanamazmıyım? Eki Görüntüle 330314
Kutunun destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Yukarıda bir arkadaş desteklemediğini yazmış ancak desteklese bile Adil Kullanım Kotasından yiyeceği için sizin için çok mantıklı olmaz. Superonline kullanırken size TV+ ayrıca kota tanımlanıyor. Eğer illaki değiştirecekseniz ve TV ile beraber kullanacaksanız kablonet gibi iki hizmeti de sunan servis sağlayıcılara bakmanızı öneririm.

Kutunun destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Yukarıda bir arkadaş desteklemediğini yazmış ancak desteklese bile Adil Kullanım Kotasından yiyeceği için sizin için çok mantıklı olmaz. Superonline kullanırken size TV+ ayrıca kota tanımlanıyor. Eğer illaki değiştirecekseniz ve TV ile beraber kullanacaksanız kablonet gibi iki hizmeti de sunan servis sağlayıcılara bakmanızı öneririm.
Kotadan yiyor derken? Ben zaten internet kullanmıyorum ki, sadece tv+ 20 tl mi öyle birşey di onun gitmesini isyemiyorum sağlayıcı değiştirirken. Ne yapmam gerekir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı