B BoilingPanda Hectopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 261 Çözümler 1 Yer Gebze 11 Eylül 2018 #11 J2akun dedi: Kotadan yiyor derken? Ben zaten internet kullanmıyorum ki, sadece tv+ 20 tl mi öyle birşey di onun gitmesini isyemiyorum sağlayıcı değiştirirken. Ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... TV+ yayınını çanak anten vasıtasıyla uydu üzerinden mi alıyorsunuz?
J2akun dedi: Kotadan yiyor derken? Ben zaten internet kullanmıyorum ki, sadece tv+ 20 tl mi öyle birşey di onun gitmesini isyemiyorum sağlayıcı değiştirirken. Ne yapmam gerekir? Genişletmek için tıkla... TV+ yayınını çanak anten vasıtasıyla uydu üzerinden mi alıyorsunuz?
J2akun Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 194 11 Eylül 2018 #12 BoilingPanda dedi: TV+ yayınını çanak anten vasıtasıyla uydu üzerinden mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır modem var ama internet için kullanılmıyor.
BoilingPanda dedi: TV+ yayınını çanak anten vasıtasıyla uydu üzerinden mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır modem var ama internet için kullanılmıyor.
B BoilingPanda Hectopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 261 Çözümler 1 Yer Gebze 11 Eylül 2018 #13 O halde farklı bir internet servis sağlayıcısından hizmet almanın TV+'ı etkileyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Onun hattı ve modemi ayrı olacaktır.
O halde farklı bir internet servis sağlayıcısından hizmet almanın TV+'ı etkileyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Onun hattı ve modemi ayrı olacaktır.
J2akun Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 194 11 Eylül 2018 #14 BoilingPanda dedi: O halde farklı bir internet servis sağlayıcısından hizmet almanın TV+'ı etkileyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Onun hattı ve modemi ayrı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
BoilingPanda dedi: O halde farklı bir internet servis sağlayıcısından hizmet almanın TV+'ı etkileyeceğini düşünmüyorum açıkçası. Onun hattı ve modemi ayrı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.