Turkcell VDSL2 50Mbps internet ping değerleri nasıl olur?

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Yakın zamanda binaya internet bağlatacağız. Turkcell'in VDSL2 50Mbps'lik internetini almayı düşünüyoruz. Sorum şu ben bu internetle ortalama kaç ping alırım? Veya saniyede kaç MB yükler? (Eğer alırsam PC ile modem arası 8-10 metre olacak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyla bağlarsanız sorun olacağını sanmıyorum bende 100Mbps olanı kullanıyorum kablosuz download hızı deli gibi bir düşüş yaşıyor. Pinginiz ise farkeder kesin bir şey diyemem
Kabloyla bağlarsanız en az 40 download alacağınız düşünüyorum ben 100Mbps paketle kablo ile bağlı 94-90 arası alıyorum.

Ping değerleri o kadar çok etkene bağlı olarak fark edebiliyor ki yorum yapmak pek sağlıklı olmaz. Aynı apartmanda karşılıklı iki daire arasında bile ping farkı olabilir.

Mesela LoL'de TR sunucusunda ortalama kaç MS alırım
Kabloyla bağlarsanız sorun olacağını sanmıyorum bende 100Mbps olanı kullanıyorum kablosuz download hızı deli gibi bir düşüş yaşıyor. Pinginiz ise farkeder kesin bir şey diyemem
Kabloyla bağlarsanız en az 40 download alacağınız düşünüyorum ben 100Mbps paketle kablo ile bağlı 94-90 arası alıyorum.
Kablo ile bağlayacağız. Bizde 100 mbps istiyorduk ama altyapı yetmiyor

Yakın zamanda binaya internet bağlatacağız. Turkcell'in VDSL2 50Mbps'lik internetini almayı düşünüyoruz. Sorum şu ben bu internetle ortalama kaç ping alırım? Veya saniyede kaç MB yükler? (Eğer alırsam PC ile modem arası 8-10 metre olacak)
Alacağın ping tamamiyle şansına bağlı. İnternet kapına gelmeden kimse bilemez bunu. Ama kablosuz yerine kablolu bağlamak bir miktar iyileştirebilir, şimdilik verilebilcek en düzgün tavsiye budur. Muhtemelen çok kaliteli bir modem vermeyecekler sana.

İndirme hızın ise 4-5 MB/s arasında olacaktır.

Alacağın ping tamamiyle şansına bağlı. İnternet kapına gelmeden kimse bilemez bunu. Ama kablosuz yerine kablolu bağlamak bir miktar iyileştirebilir, şimdilik verilebilcek en düzgün tavsiye budur. Muhtemelen çok kaliteli bir modem vermeyecekler sana.

İndirme hızın ise 4-5 MB/s arasında olacaktır.
Teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı