Bora_Yenici Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 386 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Ekim 2018 #1 P20 Lite cihazım olmasına rağmen Turkcell VoLTE desteği yok. Sizce ne zaman gelir?
Berkay Çobanoğlu Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.555 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ekim 2018 #2 VoLTE desteği Turkcell'de var. Cihazında olduğuna emin misin? Bknz. HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)
VoLTE desteği Turkcell'de var. Cihazında olduğuna emin misin? Bknz. HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi)
emretanerc Decapat Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 84 28 Ekim 2018 #3 Vodafone VOLTE simgesi görüyorum Huawei Mate 10 Lite'da fakat bariz bir farkını göremedim.
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 28 Ekim 2018 #4 Tüm operatörlerde var. Telefon ayarlarından aktif etmek lazım. Sadece 4.5G yi aktif etmekle olmuyor
Bora_Yenici Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 386 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Ekim 2018 #5 Silinen üye dedi: Tüm operatörlerde var. Telefon ayarlarından aktif etmek lazım. Sadece 4.5G yi aktif etmekle olmuyor Genişletmek için tıkla... Peki nasıl olacak, herhangi bir ayar göremedim.
Silinen üye dedi: Tüm operatörlerde var. Telefon ayarlarından aktif etmek lazım. Sadece 4.5G yi aktif etmekle olmuyor Genişletmek için tıkla... Peki nasıl olacak, herhangi bir ayar göremedim.
Bora_Yenici Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 386 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Ekim 2018 #6 Berkay Çobanoğlu dedi: VoLTE desteği Turkcell'de var. Cihazında olduğuna emin misin? Bknz. HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) Genişletmek için tıkla... Sadece P20 ve P20 Pro da var.
Berkay Çobanoğlu dedi: VoLTE desteği Turkcell'de var. Cihazında olduğuna emin misin? Bknz. HD Ses ve Video Arama (VoLTE&VoWifi) Genişletmek için tıkla... Sadece P20 ve P20 Pro da var.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 28 Ekim 2018 #7 Technopat'ın Note 9 batarya testi videosunda Ali abi Turkcell'deydi ve VoLTE simgesi vardı. Sizin SIM'de, telefonda ve ya şebekeden kaynaklı olabilir sıkıntı.
Technopat'ın Note 9 batarya testi videosunda Ali abi Turkcell'deydi ve VoLTE simgesi vardı. Sizin SIM'de, telefonda ve ya şebekeden kaynaklı olabilir sıkıntı.
S Silinen üye 164587 Ziyaretçi 28 Ekim 2018 #8 Bora_Yenici dedi: Peki nasıl olacak, herhangi bir ayar göremedim. Genişletmek için tıkla... Kablosuz ağlar kısmında olabilir. Huawei arayüzünü bilmiyorum. Samsungta ayarlar>bağlantılar>mobil ağlar kısmında
Bora_Yenici dedi: Peki nasıl olacak, herhangi bir ayar göremedim. Genişletmek için tıkla... Kablosuz ağlar kısmında olabilir. Huawei arayüzünü bilmiyorum. Samsungta ayarlar>bağlantılar>mobil ağlar kısmında
Bora_Yenici Megapat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 386 Makaleler 2 Çözümler 1 28 Ekim 2018 #9 Huawei telefonda VoLTE olduğunu söylüyor ayrıca Turkcell Hesabımdan aktif etmeye çalıştığımda hata veriyor.
Huawei telefonda VoLTE olduğunu söylüyor ayrıca Turkcell Hesabımdan aktif etmeye çalıştığımda hata veriyor.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 28 Ekim 2018 #10 Cihaza Türk Telekom SIM takıp Online İşlemler uygulamasından ayarlarda şebeke ayarlarından telefon - IMEI uyumunu kontrol edebilirsin.
Cihaza Türk Telekom SIM takıp Online İşlemler uygulamasından ayarlarda şebeke ayarlarından telefon - IMEI uyumunu kontrol edebilirsin.